Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ákosról mi a véleményetek?

Ákosról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Jó lenne, ha nem a Fideszt reklámozná a koncertjein...
2010. febr. 17. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Jó lenne? érdekes, nem 1,2,3,4 ...koncerten voltam, de még nem tűnt fel (pedig nem vagyok se vak/süket/hülye) h így lenne. Te voltál már? Vagy voltál és valamely "igazságtalanságot" firtató száma tűnt kampányolónak? Félreértés ne essék ki nem állhatom mind a Fideszt mind az MSZPt, meg a többit is.
2010. febr. 20. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Mégis,hogy reklámozza? Plakátokkal,vagy hogy? :D Jó,pár interjúban elmondja,hogy inkább Ő jobb oldali. ÉS? Ő is ember,neki is lehet véleménye. Nem kell senkit elitélni ezért. Vagy esetleg másba nem tudsz belekötni Vele kapcsolatban? Énekes, és nem politikus. Mit érdekel téged azt,hogy Ő melyik pártnak a "híve"?
2010. febr. 21. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az egyik legigényesebb hazai előadó. Sokaknak valóban azért ellenszenves mert egyszerűen nem értik meg a dalait. Ákos dalait a versekhez tudnám hasonlítani, meg kell fejteni, el kell gondolkodni rajtuk. Az üzenetük nem annyi, hogy " salalalala, itt a nyár, buli vár."

Magam volt, hogy éveken keresztül gondolkodtam, hogy mit is akar jelenteni egy-egy szám.

Ákos célközönsége nem a buta, gondolkodni nem akaró és tudó emberekből áll. A zenéjéhez kell intelligencia és érzékenység is.

Amúgy melyik az az előadó, aki nem haknizik, vagyis nem megy bulikba playback-elni, hanem évente rendez egy turnét, de az teltházas. És a teltház nem egy falusi klubhelységet jelenti. Ákos képes volt megtölteni a Budapest Sportcsarnokot.

Azt meg mire alapozzák az előző válaszadók, hogy nagyképű?

Leültetek vele beszélgetni akár csak egy fél órát is? Ugye, hogy nem.

Nem helyes negatív címkékkel ellátni előadókat, csak azért mert nem tetszik a zenéje, stílusa.

Mondjátok, hogy nem tetszik, nem értem, nem az én műfajom, Érthető. De ne beszéljetek hülyeségeket, hogy öntelt meg nagyképű.

Amúgy valaki szerint a versei jók, de a dalai túl művésziek.

Elárulom, hogy sok dala előbb volt vers, és később zenésítette meg. Meg szerintem a versei is művésziek.

No mindegy, én inkább Ákosra szavazok, mint az egynyári slágeres "művészeinkre", akik többet vannak a pletykaújságban, mint a színpadon.

2010. máj. 2. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:
hízott mostanában
2010. nov. 15. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:
hízott? :D Ezt, hogy vedted észre és hol van rajta felesleg? Istenem, nem modell...
2010. nov. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!