Nevetséges volt, hogy a VOLT fesztiválon csak ő volt az az előadó, akinek a koncertjére külön jegyet kellett venni! Egész Magyarország rajta röhögött! Olyan nálánál jobb előadók nem csináltak ilyet, mint a limp bizkit és franz ferdinánd! Az összes voltos rajta röhögött!(És nem is nagyon fizettek plusz 3000 ft-ot, h megnézzék). És az is elég nevetséges volt, hogy öltönyben ment fel koncertezni! Húú, bulizzunk egyet! Erre odaállít öltönyben elénekelni az induljon a banzáj essen szét a ház-t? Nem tudom... :S
Hogy őszinte legyek ha csak meghallom a hangját, rosszul leszek! Régen szerettem, de ma már a csapból is ő folyik... Fúj!
2009. nov. 15. 17:52
7/9 anonim válasza:
csak a pénz fontos neki. majom. (van hozzá story is..)
2009. nov. 26. 11:07
8/9 anonim válasza:
Nem voltam még koncertjén, nemtudom , hogy mennyire fontos neki a pénz de énis csak a régi ákost szeretem amikor még az erő és alázat és a titok számai voltak tehát 1994-2002 az uj számait nem szeretem akkor még értelmes számokat írt aminek mondanivalója volt a mostaniakat nembírom végighalgatni. Azt gondolom róla hogy jó zenész VOLT.
2011. aug. 22. 23:20
9/9 anonim válasza:
csakhogy idézzek is : ,,sajnos nem lehetsz már tengerész , sajnos nem lehetsz már jobb zenész , sajnos nemlehetsz már az sem aki tegnap voltál....,,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!