Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ákosról mi a véleményetek?

Ákosról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 14:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
na és melyik Ákos???
2009. máj. 11. 14:59
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
Egy egoista,hihetetlenül öntelt és nagyképű alak.Kár,mert amúgy tud zenélni...
2009. máj. 11. 15:37
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
egyet ertek az elsovel.
2009. máj. 11. 16:30
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
ja már én is tudom melyik Ákos....hát a hétvégén volt Zalaegerszegen a koncertje.....a második válaszolónak igaza van.+ha nem akarna mindent annyira művészien csinálni vagyis lazább lenne...sokkal jobb lenne.
2009. máj. 11. 16:41
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
nem a népszerűségre hajt (gondolom). Ha arra hajtana, nem uilyen elvont számokat írna, és "elveszne" a többi között. Szerintem így jó ahogy van. Szeretem♥
2009. máj. 11. 19:55
 6/16 anonim válasza:
78%

én is szeretem. nem túl szájbarágósak a szövegei, éppen ezért beindítja a gondolkodást...

és csak egy kicsit máshogy kell hozzáállni, rá lehet jönni, hogy nem is nagyképű.

olyan, mintha az is divat lenne, hogy Ákost nagyképűnek tartják...

2009. máj. 12. 08:41
 7/16 anonim ***** válasza:
35%
szerintem öntelt a helyes kifejezés ráááá...A versei nagyon jók,de zenébe olyan művészi szövegeket ír...már túlságosan is
2009. máj. 12. 10:32
 8/16 anonim válasza:
61%
az exem.xd
2009. aug. 6. 14:57
 9/16 anonim ***** válasza:
97%
Sokan tévedésben éltek. Találkoztam vele, végtelenül közvetlen és kedves. Talán az zavar sokakat, hogy gondolkodtat és nem tucatember tucatzenével tucatszöveggel. Kiváló előadónak tartom, nemcsak nagyszerű zenész, a kisugárzása teszi különlegessé. Elfogadom, hogy van aki nem szereti a zenéjét, ez így normális. De attól nem nagyképű valaki, mert igényes vagy "elegáns" a beszédben, vagy csak úgy önmagában az életben.
2009. okt. 10. 15:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ákos nagyon szimpatikus.Szeretem a zenéjét. Nagyon okos és jó humora van :) Nem utolsó sorban nagyon jóképű :)

(Már volt szerencsém vele talizni :))

2009. nov. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!