Ki a leghelyesebb az apollo23-ból?
Figyelt kérdés
Szinte mindenki René-t szokta mondani de egyszerűen nem értem miért...olyan mint egy meleg.... Szerintem tomi a legaranyosabb. Írjatok nevet+indoklást is légyszi.
16/L
2011. nov. 5. 23:25
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy hívják őket. Amelyiknek piercing van a szemöldökében, az a legjobb. A másik kettő csúnya. A vörös srác meg kifejezetten taszító.
2/9 nirvanafrick válasza:
Nekem Tibi a befutó :D bár az én kedvencem Baricz Gergő de Tibit nagyon csípem :D
4/9 anonim válasza:
Tomi cuki de kis bamba.... életben másmilyenek mint tvben
5/9 anonim válasza:
TOOOOOOOOOOOOOMI :)))))) nagyon aranyos (= :DD
6/9 anonim válasza:
Tomi, bár én sokáig nem tudtam hová tegyem. Először nem tetszett, most meg már tetszik nagyon is. Alig vártam már a héten, hogy szombat legyen....hát erre kiesnek. Konkrétan az idegösszeomlás kerülgetett, meg most is. René sem csúnya, de nekem jobban bejönnek a férfiasabb fériak, René olyan kis selyemfiú. Bocs René fanok.
7/9 anonim válasza:
Mi az az apollo 23? Én leragadtam a 13nál :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!