Szerinted ki a leghelyesebb a One Direction-ból? (kép van! )
2011. aug. 26. 12:09
1/29 anonim válasza:
Hát mindegyik elég b.uzis, esetleg még Zayn elfogadható külsejű. Bár elég kisfiúsak. 17L
2/29 anonim válasza:
Visszavonom, néztem közelibb képeket, egyik sem tetszik.
3/29 anonim válasza:
imádom őket :D nekem Zayn a kedvencem, de néha ahogy Harry tud nézni, ahw elolvadok :D szóval igen, nálam Zayn a nyerő. :D
14/l
4/29 anonim válasza:
előző vagyok... viszont elég régi képet raktál be, elég sokat változtak ezóta...
5/29 anonim válasza:
Egyértelműen Harry :)) Mindegyik srácban van valami különleges, amiért lányok ezrei rajonganak értük. Nekem személy szerint Harry tetszik a legjobban külső alapján, az a mosoly :$
6/29 anonim válasza:
HARRY!!! <3 nekem ő az ideál :D 15L
7/29 anonim válasza:
Hát ööö...csöppet teljesen másak, mint akikre én felfigyelek:) Nem ocsmányak, de elég gyerekesek.
9/29 cuppycake válasza:
Áháww.*__*
Harry 4ever.:D (ŁŁŁ) L/13
10/29 nóri2 válasza:
LOUIS!!!!<333
de szerintem harry is nagyon cuki tud lenni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!