Szerintetek ki a leghelyesebb szinész?
Figyelt kérdés
Írhattok énekeseket , szinészeket , zenészeket , mindegy csak irjátok meg h miért helyesek szerintetek.2011. jan. 9. 18:29
1/17 anonim válasza:
Robert Downey Jr., mert olyan titokzatos és rossz fiús a külseje!:):$
3/17 anonim válasza:
Johnny Depp- ezt nem magyarázom, mert nem tudom.:)
Jake Gyllenhaal- gyönyörűek a szemei
Pedro Moreno- oda vagyok a kreol pasikért.
4/17 anonim válasza:
George Clooney- Nagyon sármos :)
5/17 anonim válasza:
Mivel írtad, hogy énekest is lehet írni, ezért én azt írnék. Sokan hülyének fognak nézni, de nekem nagyon bejön. Az arca, a szeme, a testalkata, a stílusa, a kisugárzása...Ákos.
6/17 anonim válasza:
matthew gray gubler, mert olyan kis férfiúcskás és persze robert downey jr a fent említette okokból, na meg simon baker mert...:$
8/17 anonim válasza:
David Duchovny! Nagyon sármos, a mosolya nagyon édes.
Egy ideig Lorenzo Lamas majd fejvadászbeli indián társa Branscombe Richmond.
És röhejes de Meat loaf! Amikor fiatalabb korában egyszer lefogyott és a gyönyörű hosszú hajával az a nagy rock and roll maci teljesen behülyitett.
Na ennyit az én izlésemről. Haha
9/17 anonim válasza:
Richard Grieco. De ez már régen volt.
10/17 anonim válasza:
Eric Bana (Trója-Hector), mellette Brad Pittet meg se láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!