Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit javasoltok, magántanulás...

Mit javasoltok, magántanulás vagy zenetanár?

Figyelt kérdés
SZiasztok!Szeretnek megtanulni GITAROZNI. 1 haverom tudna neha tanitgatni es alapokat mutatni de huztam le 1konyvet is netrol a neve Gitársuli+vn 1oldl isés meg pasimnak aapukaja is vagyis apos tudna tanitgatni. Vagy inkabb kezdjek el jarni zenetanarhoz rendes zenesuliba (mert arra is kepes lennek) tobben voltak azok akik azt modntak h NEmenjek zenesuliba. KIvancsi lennek a Ti velemenyetekre is. Amugy 16eves vagyok (szal meg nemannyira oreg a Gitarozashoz sztem) es lany :D
2009. máj. 6. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem egy-két év zenetanár kell, de ha igazán van ehhez tehetséged, akkor magadtól is tanulhatod. De mondom, én ajánlom min. két évig a zenetanárt. Azután magadtól is lehet, esetleg, ha lesz, akkor egy bandával. Ott majd a jobbak felhúznak téged, ha jól és sokat tanulsz. Csak a lusta és beképzelt emberek mondhatják, hogy ne menj zenesuliba.
2009. máj. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!