Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek?

Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Meg szeretnék akusztikuson tanulni, max 30 ezer forintom lenne rá. Milyet ajánlotok? TEljesen laikus vagyok a témakörben, légyszi hozzáértők segítsenek!
2011. okt. 18. 16:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én először egy tescós gitáron kezdtem ami arra jó volt hogy megismerkedjek a gitározással. Most van egy Valencia CG160-om ami nekem tökéletesen megfelel nem. Szép a hangja meg minden 1x volt újra húrozva de még így is megfelel a számomra és az ára sem volt valami magas 13E
2011. dec. 28. 14:31
 12/13 anonim válasza:
Én először egy tescós gitáron kezdtem ami arra jó volt hogy megismerkedjek a gitározással. Most van egy Valencia CG160-om ami nekem tökéletesen megfelel. Szép a hangja meg minden 1x volt újra húrozva de még így is megfelel a számomra és az ára sem volt valami magas 13E
2011. dec. 28. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha meg akarsz tanulni gitározni, akkor klasszikuson kezdj és járj zeneiskolába...aztán később azt tanulsz amit akarsz (basszus, akusztikus, elektromos), de ez az alap. Egy Yamaha gitárral jól meglennél szerintem és ezt nem is fogod eladni a későbbiekben mert több mint használható, szinte profi hangszer olcsón. [link]
2012. máj. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!