Milyen gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudok gitározni, de szeretnék megtanulni. Milyet vegyek szerintetek? Nem értek hozzá. Akusztikusat szeretnék és nem túl drágát.. :) Milyet érdemes venni?2011. szept. 13. 16:14
2/7 anonim válasza:
Semmiképp ne akusztikus gitáron kezdd, ha egy mód van rá. Nagyon el tudja venni az ember kedvét, mert sokkal nehezebb lefogni, mint egy elektromost. Ha mégis akusztikust szeretnél, akkor gyakorlatilag tökmindegy, hogy milyet veszel, úgyis olcsó hangszer lesz, és ott akkora minőségbeli különbségek azért nincsenek.
3/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt! es akkor milyen elektromos gitart vegyek?:)
2011. szept. 16. 19:45
4/7 anonim válasza:
sztem meg akusztikus gitárt vegyél, énis azon kezdtem még abban az időbe két évig játszottam rajta igaz alig tudtam valamit de mostmár naon jo vagyok gitárból és már elektromoson játszok sztem vegyél egy ilyen [link]
15ezerből biztos kivan
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
koszi
2011. szept. 21. 19:22
7/7 anonim válasza:
nincs mit
és remélem jol választasz és sok sikert a gitározáshoz pux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!