Basszusgitárhoz muszáj erősítőt venni?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem a gitárra IS és az erősítőre IS. Nem lehet simán rádugni egy hangfalra/beledugni egy fejhallgatót?2011. szept. 24. 15:50
1/7 anonim válasza:
Úgy nem fog menni, de töltsd le a Guitar Rig nevű programot, és dugd be a gitárt a gépbe. Ha alaplapi hangkártyád van, vegyél egy komolyabbat használtan, 3-5 ezerért kapsz jót (pl Creative Audigy LS). Ha laptopod van, usb-s hangkártyára lesz szükséged, a beépített ritkán jó.
2/7 anonim válasza:
Semmihez sem muszáj venni, de számíts rá hogy rendes erősítés nélkül rosszul fog hangzani.
3/7 anonim válasza:
Ja igen, ha basszusgitározni akarsz, akkor egy jó füles vagy egy 5.1 nem árt a géphez.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2011. szept. 24. 19:33
5/7 anonim válasza:
sima hangfallal nem megy, ha a gépre rá tudod kötni az már jó. én nekem a gépem van az erősítőre kötve :D
egy minőségi füles viszont tényleg kell hozzá, sennheiser hd202, vagy 212pro, ilyesmi zárt füles, nekem az utóbbi van imádom, mindentől jobban szól. bár volt hd202-m meg hd457em is de már nincs meg. fülesből mindenképp sennheisert érdemes venni, minden mást kenterbe ver.
6/7 anonim válasza:
Vegyél egy basszusgitárt, és egy kezdő 15W-os erősítőcskét... nem olyan drága...
7/7 anonim válasza:
Nem drága, csak felesleges pénzkidobás. Nekem 5 éve porosodik a sarokban egy 25 wattos kombó, kb 2× használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!