Milyen erősítőt vegyek?
Figyelt kérdés
100 forint keret van rá, valami jobb minőségű koncertképes gitárerősítő kéne. Ajánlatok?2011. szept. 3. 17:26
1/4 anonim válasza:
nem vagyok profi, de marshall... találsz belőle olcsóbbat is, mint 100 :)
2/4 anonim válasza:
100 forintért max egy sportszeletet kapsz:)
de ha van 100ezred akkor a Fender frontman 212r-t ajánlom.
100wattos, 2 csatornás, és rohadt hangos :D újan is csak 80ezer forint. de ha nem akarsz kombózni vagy jobban szereted a csöves erősítőket akkor többet érdemes csak belefektetni... örülök ha segíthettem :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Fenderekkel nem vagyok túl jóban én is inkább Marshallra gondoltam. Több pénzem egyelőre sajnos nincs rá, koncertre meg vinni kell valamit úgyhogy megteszi a kombó. Marshallon belül melyik fajtát érdemes megvenni?
2011. szept. 4. 20:18
4/4 Kukka válasza:
milyen zenéhez? a fender jó a marshall is de van még vermona ami hihetetlen hangos de elég egyszerű akkor
Peavey az egyik személyes kedvencem randall vox de stílustól függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!