Milyen kezdő gitárt vegyek? Cort G200 2TS vagy Cort G110 esetleg Squier Bullet Srtat BSB? Erősítőt mellé pedig egy Fender 15G-t néztem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 19:10
1/5 anonim válasza:
Squier-t szerintem ne vedd meg! Cort G200-at vedd meg! Fender kombót is vedd meg!
2/5 A kérdező kommentje:
A boltba egy Squier Bullet Strat HSS BSB-t ajánlott ehelyett mert azt mondta azon már két hangszedő van
Szerintetek?
2010. dec. 31. 13:21
3/5 anonim válasza:
hazudott, mert mindkettőn 3 hangszedő van. szerintem arról lehetett szó, hogy a cort g110-esen meg a squieren egy DUPLA(humbucker)pickup is van. én inkább a Cortot ajánlanám, de ha belefér még, akkor szerintem inkább vegyél egy Cort x1-et(két dupla hangszedő).
4/5 A kérdező kommentje:
Cort X1-en is gondolkozok mert beleférne csak nem tudom mekkora a különbség a 40000Ft körüli gitároknál
2011. jan. 8. 13:02
5/5 anonim válasza:
ezek közül szerintem mindenképp az x1 éri meg a humbuckerek miatt, főleg ha rockot vagy metalt szeretnél játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!