Mennyire ciki a léggitár?
Szóval, kölyökként sokat léggitároztam, és persze rájöttem, hogy ez nekem nem elég. Három éve gitározok, van egy kis bandám is, bár inkább csak egy baráti kör, akikkel összejárunk néha zenélni. Szóval, ma egész jó napom volt, és itthon a szobában nekiálltam egy kicsit léggitározni, mert élveztem a zenét meg úgy az egész világot, erre anyámék rám nyitottak, és teljesen ledöbbentek. Ennyire ciki lenne, hogy egyszer elengedtem magam ennyi év után?
18/f
Dehogy ciki, ugyanmár! :D
Csak képzeld el a szitut mondjuk fordítva, hogy te nyitsz rá anyudra amint épp léggitározik :D Őszintén, milyen fejet vágnál???
Sztem szüleiddel is csak ennyi történt, nem arra számítottak mint amit láttak :DD
Még 1: ne szégyelld magad, amiért egyszer elengedted magad annyi év után. Lehet gyakrabban kellene...
A válasz megírásának időpontja: ma 16:17
Tudják.
A léggitár a világ egyik legjobb hangszere! Használata igen könnyen megtanulható, és majdnem olyan jó kifejezőerővel bír, mint a tánc!
Te csak ne aggódj, teljesen normális a dolog, bármelyik korosztály számára. Egyébként pedig kérdezz rá: a szüleid nem buliztak fiatal korukban?! Vagy talán irigykednek? Legközelebb csak annyit mondj nekik: be lehet szállni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!