Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 14 évesen késői már zenét...

14 évesen késői már zenét tanulni?

Figyelt kérdés
hobbiként, de nagyon az alapoktól tehát a szolfézst is alapoktól kezdeném, az oktávoktól, violinkulcstól..amúgy gitározni szeretnék..
2011. aug. 17. 00:53
 1/9 anonim ***** válasza:
viccelsz? miért lenne késo 15 éves vagyok és én is most szeretnék elkezdeni gitározni..csakhát nincs hozzáá turelmem :( :D
2011. aug. 17. 01:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogy késő.Én 14 éves vagyok,de csak most kezdek majd jövőre énekre járni.Egyébként gitározni is lehet majd fogok tanulni.=)
2011. aug. 17. 01:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi ok az aggodalomra! (: Én 18 vagyok, és nagyon szeretnék tanulni valamilyen hangszeren, legfőképp én is gitáron. Nekem is az alapokról kell kezdenem mindent, mert amit mi ének-zene órán tanultunk, az felért egy nagy semmivel :D És soha sem késő semmit sem elkezdeni (:
2011. aug. 17. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen kezdtem gitározni. Máig sem tudok kottát olvasni és nincs is rá szükségem. Ha mégis valamit kottáról szeretnék játszani azt Guitar Pro-val megoldom :P ...suliba ének-zene órán csak dalolásztunk kottát se tanultunk meg olvasni semmi alapképzettségem nem volt zeneileg (most sincs túl sok xD) ugyanúgy eltudom játszani a Metallica bármely számát mintha tudnék kottát olvasni.
2011. aug. 17. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő, én is 14 évesen kezdtem el dobolni!
2011. aug. 17. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ááá, dehogy késő :) Én 16-17 évesen kezdtem, és egész jól megy, mondjuk már 28 vagyok :) De volt, hogy fél évig a kezembe se vettem a gitárt, mostanában kezdtem el megint gyakorolni. Persze nem vagyok egy Randy Rhoads, de azért Guns'n, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Queen számokat már egész jól eljátszok.
2011. aug. 17. 18:36
 7/9 A kérdező kommentje:
én is azért akarok hogy egy GNR számot el tudjak játszani.. meg a The house of the rising sun-t, meg Beatles számokat:D
2011. aug. 17. 20:45
 8/9 mbalage ***** válasza:
Hát, ezt a kérdést már sokszor megválaszoltuk itt. Olvass utána, egyöntetűen mindenki azt írja, hogy egyáltalán nem késő!
2011. aug. 18. 03:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Slash is 15 évesen fogott először gitárt a kezébe... úgyhogy még belőled is lehet zseni ;)
2011. aug. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!