Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek, ha 16 évesen...

Szerintetek, ha 16 évesen elkezdek zongorázni még meg tudok tanulni profi szinten játszani?

Figyelt kérdés
Rólam annyit kell tudni h kb 2 és fél éve jártam gitártanárhoz meg a netről is tanulgatok néha gitározni..szóval ezzel csak annyit akarok h egy kicsi zenei előélettel rendelkezek. és esetleg nem tud valaki SZEKSZÁRDON jó magántanárt??
2011. márc. 6. 20:05
 1/3 anonim válasza:

Nekem ilyen előélettel bőven lenne önbizalmam a zongorához :)

Én Karatét mikor abbahagytam azért nem mertem elkezdeni gitározni, mert biztos már teljesen lestrapáltam az ujjaim meg a kezem és nem tudok majd jól gitározni, aztán tessék, most mégis csinálom :D

2011. márc. 6. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Hidd el, aki 5-6 évesen kezdi, abból sem lesz mindig profi. Azon múlik a dolog, hogy mennyi adottság, kreativitás és kitartás van benned. Legrosszabb esetben nem leszel profi, de attól még ugyanúgy élvezni fogod. Meg ugye az is relatív, hogy kinek mi a profizmus. Aki 3 akkordos zenéket hallgat vagy játszik, annak egy maj7-es akkord is nagyon "profinak", és elérhetetlennek tűnik. A lényeg: Vágj bele, csak nyerhetsz vele. Én hálát adok a sorsnak, hogy elkezdtem zenélni. Míg mások nem tudnak magukkal mit kezdeni, és unottan váltogatják a TV-csatornákat, én mosolyogva játszom a Besame Mucho-t :)
2011. márc. 7. 12:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatásokat..asszem elkezdem.:D
2011. márc. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!