Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudok megtanulni zongoráz...

Hogy tudok megtanulni zongorázni? Mennyi idő? Elszánt vagyok és amit elkezdek azt véghez viszem tehát lelkesedésben nem lesz hiány.

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni zongorázni de itthon nem nagyon fér el egy zongora meg nem is fér bele a keretbe egy zongora vásárlás ezért azon gondolkozok hogy egy szintetizátor kéne ami kisebb és olcsóbb is és kezdetnek szerintem megteszi.

Mi a különbség a kettő között?

Én szeretnék tudni idővel játszani mindkettőn. Mit ajánlotok? Segítsetek. köszönöm.

Mennyi időráfordítást igényel?

2010. nov. 28. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Olcsó szintetetizátort nem érdemes venni mert gagyi.Ami meg jó lenne az nagyon drága.Ha elszánt vagy elmész zeneiskolába és megkérdezed, hogy az órákon kívül mikor gyakorolhatsz.Általában van rá lehetőség, hogy gyakoroljanak zongorán.A férjem 20 évesen kezdett el tanulni és 1 év alatt elvégezte a 7 alap osztályt.Nem túlzás hiszen ha első másodikos korodban kezded het 1-2 órával és pár óra gyakorlással lassan haladsz.De ő belekezdett és napi 6-8 órát gyakorolt!És utána ment is tovább orgonán tanulni a kántorképzőbe.Te mennyire vagy elszánt?

Menni fog a napi 6 óra?:PHajrá!!

Hány éves vagy?

2010. dec. 3. 11:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Én majdnem 19 éves vagyok és nagyon elszánt csak pénzem nincs méreg drága tanárokra sajnos. Napi 6 óra gyakorlás belefér az időmbe hisz érdekel a dolog és ezt tűztem ki életcélomnak hogy megtanulom és egyszer (talán sokára) meg is élek majd belőle csak nem tudtam hogy kezdjem.

Lehet érdemes lenne elmenni egy zeneiskolába és ott érdeklődnöm.

2010. dec. 3. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!