Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » TF2 és Unreal Engine 3 FPS...

TF2 és Unreal Engine 3 FPS hiány oka?

Figyelt kérdés

Mostmár nagyon idegesít a tény, hogy a Team Fortress 2-vel és az Unreal Engine 3-s játékokkal nem tudok játszani (nem, nem azt írtam, hogy a TF2 UE3-s). Highon akadnak, mint a sza.r, kínomban leveszem teljesen a grafot, és ugyanúgy akad, mint maxon. Nincs egy jajjdejó gépem, mostmár inkább konzolos vagyok, de azért a Sourcenak és az UE3-nak nem kéne ezt csinálnia. Az egészben az a vicc, hogy TF2-n kívül nincs semmi baj a Sourceszal (nem az egyszerre túl sok effekt [robbantgatás, stb] lehet a baj, teljesen szerencsére dönti el, hogy hol akar lemenni az FPS. Van, hogy semmi nem történik, de elkezd akadni.) és az UE3-s játékok egy része is jól megy, de ez is csak a szerencsén múlik, sosem tudom, hogy melyik játék lesz épp megfelelő.

HD4670 1GB GDDR3

Intel P. Dual-Core E6500 @ 2.97GHz

2GB DDR2 RAM

ennyi elég is + OS: W7 Ultimate 32-bit

Segítségeteket előre is köszönöm! :)

2011. aug. 12. 10:48
 1/2 anonim válasza:

Esetleg a wincsid töredezettségmentesítését elvégezhetnéd, és a lapozó file méretét fixre (4G)

állíthatnád. Egy póbát megér...

2011. aug. 12. 11:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom. :)
2011. aug. 12. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!