Kit küldenél a következő Eurovíziós Dalfesztiválra?
hát azért Ádok Zoli eléggé ciki volt
Király Viktor igényesebb egy fokkal
Király Viktor tényleg sokkal jobb.
Személy szerint én Ákost vagy Walkó Csabiékat küldeném ;)
Magánvélemény, de én Viktorkát se csípem... :S
A Compact Disco már oké. Talán még esélyük is lenne. :D
én se csípem annyira
de tűrhető
a verseny elmúlt éves tapasztalatai alapján pedig nem feltétlen az igényes zene a nyerő..:D
hanem a tingli-tangli:D
15:30 voltam
Az egesz vilgon nincs mar egy normalis zenesz! (legalabbis koztudatban)
Itt Magyarba meg plane nincs! :PPPPPP
Engem személy szerint irritál Ákos. Szép dolog mondjuk, hogy kitartó zenész, de fúúú, égnek áll a hajam. És különben is, szerintem ő nemzetközileg tényleg nem állná meg a helyét.
Rúzsa Magdinál még kaptunk pontot is, neki szép hangja van, de áááh... ő sem...
Katival me gnem tudom mi volt a baj, igaz, hogy kicsit előnytelen volt a ruha számára, de szerintem nagyon jó az a dal, sőt, egyik kint élő ismerősöm (Svédországban lakik) azt mondta, hogy Katival nem volt semmi gond.
+ az a német kiscsaj is, hogy elénekelte Kati számát! :D
Ő jó volt, csak kár, hogy nincsenek olajmezőink, meg satöbbi... Olvastam, hogy állítólag ezzel akarják felturbózni Azerbajdzsán turisztikai statisztikáját (ez érdekesen hangzik:P).
De hogy válaszoljak, szerintem Janicsák Veca vagy Shodeinde Dorka... Végülis nem igazán ők, de nagyjából. Zséda? Szekeres Adrienn? nem tudom... Bereczki Zoltán? fogalmam sincs, de mindenképp olyan kell, akinek jó a kiejtése, hangja és megáll a színpadon - tehát espé és Fluor kizárva és az ehhez hasonlók is.
19:04 nek igaza van
Ákos irritáló
minden dala 1forma..
amúgy meg mára óriási lett az arca.. Régen nem így volt.. Be se férne az Eurovíziós dalfesztivál helyszínének kapuján:D
Húzós kérdés, minden szempontból... M.o-n nem sok olyan zenészt találsz, aki világszínvonalú produkciót tud nyújtani... fatális lehetetlenségnek látom, hogy ilyesmi történjen, de ha odatolnánk Európának mondjuk az Irie maffiát, na az eszméletlen durva lenne :D
Egyébként egyetértek, Kati nem volt annyira nagy szám, mint amennyire gondolták. Király Viktor meg pláne...
Amúgy puszta kíváncsiságból megnézném, hol landolna mondjuk SP a sok szavazó fangörcsös tinilány jóvoltából.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!