Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fluor, Espé, Bíbör. Most...

Fluor, Espé, Bíbör. Most minek kell ez? [mielőtt valaki azt írná, nem vagyok féltékeny, csak már herótom van tőlük! ]

Figyelt kérdés
Most ez kell Mo.-nak és az egész világnak?? A zene "ipar" is a halálán van! :(
2011. aug. 6. 14:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Tudjátok mit bírok? Hogy ilyenkor jönnek a nagy rockerek, és megmondják, hogy az, amit ők hallgatnak, az a zene :DDDD

Én is utálom ezeket a csinált sztárokat, még se istenítem magam, csak mert én reggaet hallgatok.

2011. aug. 7. 13:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Ja, ez az.

Tinik, majd kinövik :D Csak azt kéne megérteni végre, hogy ők nem különbek, ha rockot hallgatnak, meg ha hülye gűnynevekkel aggatják fel őket.

2011. aug. 7. 13:20
 23/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti! Én sem istenítem magam csak volt egy kérdésem amit feltettem.

Egyébként akik fel vannak a kérdésben sorolva meg még jó néhány "sztár" ezek nem EMBEREK!!!

2011. aug. 7. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!