Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fluor, Espé, Bíbör. Most...

Fluor, Espé, Bíbör. Most minek kell ez? [mielőtt valaki azt írná, nem vagyok féltékeny, csak már herótom van tőlük! ]

Figyelt kérdés
Most ez kell Mo.-nak és az egész világnak?? A zene "ipar" is a halálán van! :(
2011. aug. 6. 14:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
igem sajnos ez a szar kell a világnak mert a sok kis tini pics ának ez tetszik(a kivételektől elnézést)
2011. aug. 6. 14:35
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

igen! zenét illetve én kb. úgy vagyok vele hogy 2000 előttieket hallgatok..egyszerűen meghaltak A Nagyok , vagy akik élnek, azok is már megöregedtek, én agyba főbe nyomatom a guns n rosest, joan jettet, ACDC, sorolhatnám, Michael Jackson, Beatles, Queen... egy mai szám se tetszik nagyon már..

minden férfi elb.uzult, hol találok egy axl rose-t, egy jack dawsont, egy johnny deppet, hol vannak az igazi férfiak?

2011. aug. 6. 14:36
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos a mai 12-16 évesek többsége (tisztelet a kivételnek!) ezeket szereti. Ha ez így megy tovább, és egyre csak "szaporodnak" ezek az amatőr énekelni se tudó előadók( ez az én véleményem, + Fluor mondta is egy interjúban, azt hiszem, hogy ő nem tud énekelni) , akkor a zeneipar tényleg el fog bukni. Sorra meghalnak a jő énekesek, és együttesek szűnnek meg, és maradnak a mostaniak.
2011. aug. 6. 14:37
 4/23 anonim ***** válasza:
50%
Nincs a zenei ipar a halálán, csak rossz helyen keresgélsz.
2011. aug. 6. 14:37
 5/23 anonim ***** válasza:
81%

Várni kell 1-2 évet, aztán eltűnnek ezek a tehetségtelen homárok. Ne hallgasd őket. Egy idő után már a kutyának se kellenek. Aztán sajnos jönnek újabb szennyek.

Most erre van igény, a céltalan tinipi_csák erre izgulnak be. A zeneipar meg keményen kihasználja a helyzetet.

2011. aug. 6. 14:43
 6/23 anonim ***** válasza:
72%

Off:

Fluor és Espé egy házban laknak de mindketten lusták kivinni a szemetet ezért CD-n adják ki.

Azért mert sok kis tini pics ának (Tisztelet a kivételnek) ilyen szennyek kellenek.

2011. aug. 6. 14:47
 7/23 A kérdező kommentje:
Haluluja!! Végre értelmes emberek! :)
2011. aug. 6. 14:49
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
Nos en a kivetelbe tartozom :) 12 eves lany vagyok es gyakorlatilag csak ABBA-at hallgatok. A regi szamokban normalis szoveget enekelnek es nem "a nevem sp" meg ilyen sz*rokat.A baratnom pl. fluor manias. Es egyetertek veled, kedves kerdezo hogy amint meghallom ezeknek a nyomiknak a "szamait"(ugylatszik ma mar mas a jelentese a szonak :D) rogton hanyinger fog el.
2011. aug. 6. 15:30
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

Én is 12 éves lány vagyok:)) Nem régen volt Tomika a városban és pár barátnőmmel elmentünk röhögni a koncertre:D Az a sok ember, aki odacsődültxD Elvileg 2 órás volt a koncert, de Fluor 30 perc után lelépett szerencsére:)) Bíbör buz*t és Senkiházi P*rasztot meg inkább hagyjuk-.-" De azért Májli Szájruszról és társairól sem szabad megfeledkeznixD

Én ACDC-t, ABBA-t és Michael Jacksont hallgatok:)

2011. aug. 6. 15:50
 10/23 anonim válasza:
70%
olyan jó ezt olvasni,hogy vannak még normális emberek.én 13 éves lány vagyok,de én jobban szeretem a régebbi zenéket...mondjuk nagy kedvencem Queen,Nana,de a legnagyobb kedvencem,aki igaz hogy tinisztár,de én imádom az Emily Osment...lehet szindi Emily miatt,de én akkor is imádom
2011. aug. 6. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!