Fluor, Espé, Bíbör. Most minek kell ez? [mielőtt valaki azt írná, nem vagyok féltékeny, csak már herótom van tőlük! ]
igen! zenét illetve én kb. úgy vagyok vele hogy 2000 előttieket hallgatok..egyszerűen meghaltak A Nagyok , vagy akik élnek, azok is már megöregedtek, én agyba főbe nyomatom a guns n rosest, joan jettet, ACDC, sorolhatnám, Michael Jackson, Beatles, Queen... egy mai szám se tetszik nagyon már..
minden férfi elb.uzult, hol találok egy axl rose-t, egy jack dawsont, egy johnny deppet, hol vannak az igazi férfiak?
Várni kell 1-2 évet, aztán eltűnnek ezek a tehetségtelen homárok. Ne hallgasd őket. Egy idő után már a kutyának se kellenek. Aztán sajnos jönnek újabb szennyek.
Most erre van igény, a céltalan tinipi_csák erre izgulnak be. A zeneipar meg keményen kihasználja a helyzetet.
Off:
Fluor és Espé egy házban laknak de mindketten lusták kivinni a szemetet ezért CD-n adják ki.
Azért mert sok kis tini pics ának (Tisztelet a kivételnek) ilyen szennyek kellenek.
Én is 12 éves lány vagyok:)) Nem régen volt Tomika a városban és pár barátnőmmel elmentünk röhögni a koncertre:D Az a sok ember, aki odacsődültxD Elvileg 2 órás volt a koncert, de Fluor 30 perc után lelépett szerencsére:)) Bíbör buz*t és Senkiházi P*rasztot meg inkább hagyjuk-.-" De azért Májli Szájruszról és társairól sem szabad megfeledkeznixD
Én ACDC-t, ABBA-t és Michael Jacksont hallgatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!