Fluor, Espé, Bíbör. Most minek kell ez? [mielőtt valaki azt írná, nem vagyok féltékeny, csak már herótom van tőlük! ]
Figyelt kérdés
Most ez kell Mo.-nak és az egész világnak?? A zene "ipar" is a halálán van! :(2011. aug. 6. 14:26
11/23 anonim válasza:
Minek foglalkozol velük?
Hallgasd ami neked tetszik.
12/23 anonim válasza:
Nem vagyok tini,de Sp-nek azért van értelem a zenéjében és a szövegeiben, ellentétben Fluorral.Akinek nem tetszik az ne hallgassa!
13/23 anonim válasza:
Green Day 4 life, BJ 4 president:D
14/23 anonim válasza:
tényleg jó látni h vannak még normális emberek én 13 éves fiú vagyok és nekem nagy kedvenceim az Edda,Bikini,Demjén Ferenc,Tnt,Lord,Ossian.
15/23 anonim válasza:
Hát igen..sajnos.Aztán sok helyen meg kinézik azokat akik zenét hallgatnak,nem ilyen szennyeket.Én Ossiant,Metallica-t,Children of Bodomot,Pokolgépet és hasonlókat hallgatok aztán a kedves osztálytársaim kinéznek maguk közül.Míg nem is igazán érdekelt a zene,azt hallgattam ami ment semmi bajuk nem volt velem...érdekes
13/L
16/23 anonim válasza:
amúgy én 14 vagyok és nálam feltekerve megy a guns n roses, kiss, ACDC, Joan Jett, Led zeppelin, aerosmith, alice copper, deep purople, stb..
fuckyea! :D
14/L
17/23 A kérdező kommentje:
16:34-nek:
Csíra az anyád -_-
Kleopátra89-nak: espé is olyan nyomorék mint a többi, amit csinál semmi köze a zenéhez...
2011. aug. 6. 19:30
18/23 anonim válasza:
Leírnád, hogy te mit hallgatsz ?
19/23 A kérdező kommentje:
Bármit, komolyzenét, funky-t, rockot, metált, jazz-t, blues. Csak ezeket a majmokat, "mulatóst" és tuc-tuc-ot mellőzöm -_-
2011. aug. 6. 20:06
20/23 anonim válasza:
14/L vagyok,és piszkosul nem szeretem őket! eleve guns n roseson,ACDCn,metallican és rolling stoneson nőttem fel,tehát szerintem onnan ered az,hogy ennyire nem szeretem a mai "tinisztárokat". amúgy meg az imént említetteket szeretem,"maiak" közül pedig: bring me the horizon,black veil brides,green day,blink 182,etc. és még annyi,hogy barátaim nagyrészét sikerült megfertőzni velük! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!