Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik Rómeó és Júlia verzió...

Melyik Rómeó és Júlia verzió jobb? És MIÉRT? Valamint melyik a legrosszabb? És MIÉRT?

Figyelt kérdés

Légyszíves halgassátok végig, NE tekerjetek bele, és figyelmesen nézzétek meg minden egyes részletet! :D

http://www.youtube.com/watch?v=mAlD4cdGoqI

Az a baj, hogy ebben csak a francia, holland, német, és magyar van benne. Pedig ezeken kívűl van angol, bécsi, belga, és orosz változat is.

Ebben a videóban benne van még az orosz változat:

http://www.youtube.com/watch?v=xAVxb-P9ICA (1:02-től kezdődik)

Nektek melyik tetszik jobban? És melyik a legrosszabb? Kérlek titeket, hogy a magyart csak akkor írjátok ha a szívetek mélyén az tetszett a legjobban ne azért mert mi is magyarok vagyunk. Képzeljétek el, hogy más nemzetiségüek vagytok pl. spanyol, vagy kínai, vagy tök mind1 a lényeg az, hogy ne "magyar szemmel" nézzétek, és mondjatok véleményt. :)

Figyeljétek a színészeket, zenét, ruhát, mozgást, MINDENT. :D A válaszokat előre is köszönöm.

2011. aug. 2. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még valami: a rap betét nem azért nem tetszettl, mert nem vagyok modern. Simán lehetne rapelni színpadon is. Azért nem tetszik, mert eröltetetten jópofa akar lenni, és már gyerekként is utáltam, ha azt éreztem, hogy felnőttek jópofiznak a gyerekekkel, mert azt hiszik, ettől jobban bejön nekünk valami.
2021. jan. 9. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, a francia alatt a 2001-esre gondolok. Az új verzióban érdekes Mercutio figurája, de hosszú távon idegesítő. Damien sznészi játéka fejlődött az évek során. Ő nem színészkedésben, hanem énekben tezsi a musicalt a többi fölé.
2021. jan. 9. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Új verzió = 2005-ös, a 2011-e snem tudom, milyen. Bocsi a sok kommentért, főleg ha már nem is érdekel, és az elgépelésekért is.
2021. jan. 9. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!