Mit gondoltok a Junkies-ról?
hát akkor már rég láthattátok őket koncerten, sztem nincs bennük sok extrém :D max Riki.. de úgysem őket figyelem
Nagyon bírom őket, kevés hazai zenekart szeretek, de ők nagyon bejönnek, iszonyú jó szövegeket tudnak összedobni, ami a legtöbb zenekar hiányossága :) Hát ilyen punk-rock a keményebb fajtából de nekem aztán mind1 mi a konkrét stílus neve..
19L
Csak egy számukat ismerem ( A drog az rossz )és azt szeretem , de amúgy nem bírom annyira a rocknak ezt az ágát . Én inkább az alternatív vonalat képviselem. De nincs semmi bajom velük, egyszer talán még meg is nézem őket a zp-ben. :)
16F
Nagyon szeretem őket :D Degeneráció és a Szép Új Világ a kedvenc albumaim tőlük... Inkább az újabb számait szeretem... hát sok bandát láttam már úgyhogy nekem már semmi nem extrém :P ... így punk és punk/rock között vannak valahol stílusilag. Koncerten még sajnos nem voltam de szeretnék eljutni :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!