Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a kedvenc keresztény...

Melyik a kedvenc keresztény rock együttesed?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
szia, én irtam a Led Zep-et....én is régebben hallgattam visszafelé, de robert plant azt mondta, hogy ez szomorú, h miket ki nem találnak....és ha még az angol királynőtől kitüntetést is kaptak? és a szövegeik nagyon jók....
2009. ápr. 9. 11:44
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Emery, Demon Hunter

ezek állítólag azok ^^

2009. ápr. 9. 13:37
 23/44 anonim ***** válasza:
91%
Nos, A Skillet is az, állítólag eléggé vallásos és keresztény, pedig rock. Ami elvileg tőlük az úrhoz szól, azt én átadaptálom arra, hogy egy lánynak énekelnek. Legalábbis szerintem simán lehet belőlük szerelmes számot is csinálni. :)
2009. ápr. 9. 14:20
 24/44 anonim válasza:
87%
egyértelműen a skillet, és szerintem ez úgy jó ahogy van, hogy az Úrnak énekelnek!
2009. ápr. 9. 14:54
 25/44 A kérdező kommentje:
Meg írom én is azokat amelyeket kedvelek:Casting Crowns,Barlowgirl,Downhere,Yfriday,Jars of Clay,Gável testvérek.
2009. ápr. 9. 17:23
 26/44 anonim ***** válasza:
73%

Én ugyan nem vagyok keresztény, de az alábbi keresztény rock zenekarra érdemes rákeresni: Eowyn

Nagyon jók ;)

2009. ápr. 15. 15:59
 27/44 anonim válasza:

venia, HB, punainent lanka(ez a 3 skandináv)

pillar, pod, skillet,kutless, demon hunter, de van kismillió, google tuti kidobja őket, csak jól kell keresni;)

bár én még mindig hillsong united fan vagyok :D

a lájtosabb műfajból jöhet mindenekelőtt brooke fraser no meg by the tree, barlowgirls, Michael W. Smith, jeff deyo, tim hughes, tobí mac, lecrae,etc, éjfélig folytathatnám

2009. júl. 24. 23:04
 28/44 anonim ***** válasza:
a P.O.D. nem tartozik ebbe a műfajba..
2009. júl. 25. 12:50
 29/44 anonim ***** válasza:

lehet hogy ez most fura lesz, de nekem ezek a kedvenceim:

http://www.youtube.com/watch?v=myXIAELb7LM

http://www.youtube.com/watch?v=Q_ZhbicvgBQ

bár ez nem rock, hanem -core zene. de az ilyeneket nagyon bírom :)

amúgy nem vagyok vallásos.

2009. aug. 20. 16:55
 30/44 anonim válasza:

A Demon Hunter hivatalosan keresztény alternatív metál...

Bár a keresztényben kicsit kételkednék, szerintem azért nagyszerű, mert profin ötvözik a nagy zenei tudást, az érzelmekkel és a keménységgel is. Ráadásul nagyon egyedi.

2009. szept. 24. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!