Melyik a kedvenc keresztény rock együttesed?
Hm......hát ez valóban tanulságos......:((((
Ez meg őszinte http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM
rockot nem ismerek, de én inkább olyan zenét halggatok, amik abszolút nem a vallásról szólnak, mivel katolikus vagyok, és inkább nem hallgatok sátánistákat. bár ez elég nehéz, mert a metál zenét szeretem, főleg a black metált, ami úgy 'hires' mint a sátánisták zenéje....de van keresztény black metál, az Antestor, az nagyon jó, bár egyesek számára vad zene.
Az előttem lévő az Iron Maiden-t ajánlotta, ami az én kedvenc bandám....nekik is eléggé furcsa szövegeik vannak, de a múltkor láttam a TV-ben őket, koncert előtt és teljesen normális emberek, tehát nem félek hallagtni az ő zenéjüket. Vagy a rock közül a Led Zeppelin....hiába azt mondják rájuk, hogy sátánisták, de nem azok...teljesen normális emberek.
ja és a dimmu borgir az jó zene, de hát ugyebár sátánisták, ...és teljesen egyet értek azzal, aki azt irta, hogy tini músátánisták....ez csak nadzolás, hogy ők milyen 'kemények'
14/l
Led Zeppelin?Hallgattam a Stairway to Heaven című számát visszfelé és hát...egy különös véletlen.Itt a szám és a szöveg is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!