Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a kedvenc keresztény...

Melyik a kedvenc keresztény rock együttesed?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%

Hm......hát ez valóban tanulságos......:((((

Ez meg őszinte http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

2009. ápr. 7. 07:32
 12/44 A kérdező kommentje:
Talán egyesek nem tudnak olvasni,mert a kérdés nem arra vonatkozott h.melyik sátánistát szereted.Tanuljunk meg olvasni.
2009. ápr. 7. 14:03
 13/44 anonim ***** válasza:
78%
Keresztény azis csak forditott.
2009. ápr. 7. 18:40
 14/44 anonim ***** válasza:
59%
Hát egyet sem, mert nem ismerek ilyet...nem is tudtam, hogy van Magyarországon keresztény rock-együttes...le vagyok maradva, de asszem nem is bánom, én a misztikusabb, középkori-mágiás témákat kedvelem, pl elfek, lovagok stb... a sátánista zenék sem igazán hoznak lázba, a vámpírosak annál inkább ;)
2009. ápr. 7. 23:27
 15/44 anonim ***** válasza:
52%
Iron Maiden
2009. ápr. 8. 09:05
 16/44 anonim ***** válasza:
75%

rockot nem ismerek, de én inkább olyan zenét halggatok, amik abszolút nem a vallásról szólnak, mivel katolikus vagyok, és inkább nem hallgatok sátánistákat. bár ez elég nehéz, mert a metál zenét szeretem, főleg a black metált, ami úgy 'hires' mint a sátánisták zenéje....de van keresztény black metál, az Antestor, az nagyon jó, bár egyesek számára vad zene.

Az előttem lévő az Iron Maiden-t ajánlotta, ami az én kedvenc bandám....nekik is eléggé furcsa szövegeik vannak, de a múltkor láttam a TV-ben őket, koncert előtt és teljesen normális emberek, tehát nem félek hallagtni az ő zenéjüket. Vagy a rock közül a Led Zeppelin....hiába azt mondják rájuk, hogy sátánisták, de nem azok...teljesen normális emberek.

2009. ápr. 8. 13:11
 17/44 anonim ***** válasza:
45%

ja és a dimmu borgir az jó zene, de hát ugyebár sátánisták, ...és teljesen egyet értek azzal, aki azt irta, hogy tini músátánisták....ez csak nadzolás, hogy ők milyen 'kemények'

14/l

2009. ápr. 8. 13:15
 18/44 A kérdező kommentje:

Led Zeppelin?Hallgattam a Stairway to Heaven című számát visszfelé és hát...egy különös véletlen.Itt a szám és a szöveg is

[link]

2009. ápr. 8. 15:59
 19/44 anonim válasza:
88%
Betrayal, Tourniquet, Living Sacrifice - van pár jó..
2009. ápr. 9. 05:55
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert, aki Dimmut, meg Mansont, meg a többi "sátánista" banda zenéjét hallgatja, az csak tini lehet... Nézzetek meg pár koncertfelvételt! Egyetlen 18 év alattit sem fogtok találni, abban biztosak lehettek!
2009. ápr. 9. 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!