Gitarosok HELP! Valaki mutatna olyan oldalt, ahol lehangolt gitarral tudok JaMelni?
Figyelt kérdés
Elore is Thx :)2011. júl. 26. 16:30
1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy kell mint a nem lehangolt gitárral, csak máshol lesznek a hangok. Sima backing is jó erre a célra, abból meg rengeteg van youtube-n.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, csak jobban erzem ugy magam, ha a megszokott helyen vannak a hangok :)
2011. júl. 26. 18:24
3/7 anonim válasza:
Figylej, ha azt a hangolást szereted akkor hangold vissza, ha együttesben vagy és az a követelmény akkor próbálj magad rájönni.
Én pl. Drop C-ben játszom, mert ez a követelmény, és magam jöttem rá, ,h ebben a hangolásban hogyan jameljek
4/7 A kérdező kommentje:
Nem erted
En lehangoltan szeretek jatszani, de a neten csak standardet talaltam...Tudom, hogy ugy is lehet, csak utalok mindig arrebb csuszni 1 hanggal.
2011. júl. 28. 02:16
5/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi a könnyebb... egy hanggal feljebb játszani, vagy DROP D-s backing tracket találni....
6/7 anonim válasza:
Hát akkor vagy arrébb csúszol vagy hangold vissza más ötletem nincs. Egy együttesnek a kottáját nem fogják megváltoztatni félhanggal lejjebb , mert valaki pl Standard D-ben játszik
7/7 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50
Nem konkret szamokat akarok jatszani, csak valami alapot keresek, amibol nem talaltam jot a YouTube-on, ezert gondoltam, hatha ismer valaki itt egy ilyen oldalt, vagy vmit :)
2011. júl. 30. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!