Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet a "probléma"? Gitárosok!

Mi lehet a "probléma"? Gitárosok!

Figyelt kérdés
Gitározok, kb 3 éve. Zeneiskolában tanulok, úgy írtakoztam be, hogy azt hittem majd úgy tudok játdzani, mint a "nagyok". Persze csak és kizárólag klasszikusokat játszunk. Ezzel nem is lenne baj, de a tanár nem tanítja meg, hogy hogyan kell akkordozni, pedig engem ez érdekelne. Páran azok közül, akik odajárnak, már rég tudnak ilyeneket, valószínűleg önszorgalom miatt. Én hiába keresek rá a neten, nem tudom megtanulni. Pár akkordot már tudok, tehát a lefogásukkal semmi problémám nincs. Csak a pengetés módját nem sikerül elsajátítani. Bár az igaz, hogy gyakorolni nincs sok időm, de nem is a legnehezebb zenékkel kezdtem. Akinek van hasonló problémája, vagy tudna segíteni, kérem válaszoljon!
2011. nov. 4. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább járj olyan emberhez aki már ugyanúgy több éve gitározik és mondjuk már koncertjei is voltak és elvállal tanítást. Mert ott akkor nem ilyen klasszikus zenét fogtok tanulni hanem rendes számokat.. és akkor megtanítja a fel-le pengetést akkor az akkordokat, kvintkört meg a többit
2011. nov. 4. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Én éppen ezért nem voltam hajlandó soha zeneiskolába menni.

Vedd meg/töltsd le a Muszty-Dobay gitáriskolát, ilyen múlttal 2 hónap alatt végig tudod rágni magad rajta, onnantól nem is kell már, csak hallgass a füledre, vagy a neten találsz 100 millió kottát (pl ultimate-guitar.com).

2011. nov. 4. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most kezdtem gitározni, nem járok zenesuliba, hanem az internetről tanulok. Hidd el, többet ér, mint a zenesuli. YouTube-on van néhány oktató videó, illetve találsz a neten gitártabos oldalak is.

YouTube-os videók:

-Alapakkordok: http://www.youtube.com/watch?v=yldQMwBi_iw

-Három akkordos dal: http://www.youtube.com/watch?v=TD6cNT2hKZo

Utóbbit úgy is megtalálod, ha beírod a YouTube keresőbe a "Gitározzunk" szót, a srác elég jó tanár.

Gitártabos oldalak:

- [link]

- [link]

- [link]

Remélem tudtam segíteni! Jó gitározást!

2011. nov. 5. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, mindenképp megnézem az ajánlottakat :)
2011. nov. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!