Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hallgatnak az emberek...

Miért hallgatnak az emberek durva, erőszakos zenét?

Figyelt kérdés
Ezt igazából nem tudom elképzelni, hogy valakit lenyugtat. Lehet a dühöt levezeti ideiglenesen, de nem tudom elképzelni, hogy nyugodt állapotba lehet tőle kerülni. Legalábbis én így tapasztaltam. Ha durva, agresszív zenét hallgattam, mindig olyasmi gondolatok is keringtek a fejemben.
2011. júl. 26. 16:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
2011. júl. 26. 18:09
 22/30 anonim ***** válasza:

ma 17:03

nekem ez a verzióval amivel jobban tetszik...ettől olyan háborús,világvégés hangulatom lesz...

http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RREX4&feature=related

2011. júl. 26. 18:12
 23/30 A kérdező kommentje:
ÉS amit linkeltem, az nekem tetszik..ennek ellenére mégsem hallgatom, mert rossz lelki állapotba kerülök tőle.
2011. júl. 26. 18:15
 24/30 anonim ***** válasza:
én pl akkor hallgatok ilyet amikor mérges vagyok vagy ideges, és akkor rendesen kidühöngöm magamat, max hangerő minden és nagyon jól esik (: de ugyan úgy hallgatok pl Foster the People-t, vagy Owl city-t is :D (nem hinném hogy a ftp-t valaki ismeri, de mind1)
2011. júl. 26. 18:28
 25/30 anonim ***** válasza:
ja, és 14/L
2011. júl. 26. 18:28
 26/30 anonim ***** válasza:
de most néztem a linket, inkább Sum41-et hallgatok vagy Rammsteint olyankor
2011. júl. 26. 18:29
 27/30 mbalage ***** válasza:

Tény, hogy ami az egyik embernek idegesítő, az a másiknak akár megnyugtató is lehet. És ebben egyaránt nagy szerepe van az illető saját ízlésének, illetve annak is, hogy mit hallgatott gyerekkorában, mihez szokott hozzá.

Én szinte mindent hallgatok, és ami talán ritkaság, számomra másodrendű a szöveg. Engem személy szerint a zúzós, kemény, pörgős zenék felpörgetnek, energizálnak - igen, ez a jó szó. Az összetett, és dallamos zenék elgondolkodtatnak, érdeklődővé tesznek, bár egy idő után kifárasztanak. Az elvont, ideges, szokatlan zenék esetenként új élményekkel gazdagítanak, sőt néha meglepően katartikus élményt adnak, ha jókor hallgatom őket. A nyugodt csendes zenék biztonságérzetet nyújtanak. És meglepő módon a depressziós zenék néha segítenek a rossz kedvem enyhítésében.

Ezek persze csak rám jellemzőek, mindenkinek mást nyújt a zene. Azt viszont én is nehezen tudom elképzelni, hogy valakit a zúzós zene nyugtasson le, de semmi sem kizárt!

2011. júl. 26. 23:33
 28/30 anonim válasza:

Tudod többfajta ember létezik a világon, én is szeretem a durva zenét ( Dream Theater, Avenged Sevenfold, The letter Black, FireFlight, Slipknot, Korn), mert ez legalább tényleg művészet, rendes hangszereken, ezt úgy értem, h nem számítógépen szerkezet 2-3 gombos számok, lásd techno.

De szeretem pl a bluest, jazzt attól, h durva zenéket hallgatok, mert ötleteket add, és felviditanak, a ritmus váltások, a szeretett az zenében , érted? Egy igazi zene, egy jó előadótól érzed, hogy szeretetből csinálja, jól érzi magát, így mutatja ki, nem úgy mint a mostani pop, és techno-k ( ezek sem már olyanok amilyenek, régen a popot is rendes hangszerekkel csinálták és teszem hozzá, hogy szeretettből ) Mostani pop és techno , már csak a pénzért és a toplistáért harcol. Egy rockzenész nagy ívben tesz a toplistára, ő csak zenél mert szereti és élvezi és mert látja, h a közönség is szereti. Ne azt nézd ki mit hallgat.

2011. júl. 27. 01:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Igen, ahány ember annyi féle képpen hatnak rá a zenék. Engem is persze lenyugtatnak, de valamikor felpörgetnek, azt kihagytam. Utálom viszont ahogy az előttem szóló mondta, a technot. De azt is nagyon bírom amit az Apocalyptica művel, talán kicsit más műfaj, de eleve hozzájárul hogy én csellózok, és szerintem valami eszméletlen...
2011. júl. 27. 11:10
 30/30 anonim ***** válasza:

ma 01:03

tegnap 23:33

Ti ketten pont elmondtátok mi a lényeg,én is így vélekedek.

2011. júl. 27. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!