Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hallgatnak az emberek...

Miért hallgatnak az emberek durva, erőszakos zenét?

Figyelt kérdés
Ezt igazából nem tudom elképzelni, hogy valakit lenyugtat. Lehet a dühöt levezeti ideiglenesen, de nem tudom elképzelni, hogy nyugodt állapotba lehet tőle kerülni. Legalábbis én így tapasztaltam. Ha durva, agresszív zenét hallgattam, mindig olyasmi gondolatok is keringtek a fejemben.
2011. júl. 26. 16:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Áhh gyengék vagytok a jobbak ezt is meg azt is szeretik.Pont úgy mint én. Lehet az rock,metal,rap,r&b,house,electro , csak jöjjön be!
2011. júl. 26. 16:45
 12/30 anonim ***** válasza:
hát akkor ez a kérdés naggyon érdekes... tudtommal a szöveg ad mondanivalót! a hangzás meg mindenkit máshogy érint meg, a szöveg függvényében! vagy épp a nélkül ha valaki azt nem is figyelni... de akkor persze hogy nem érted miért nyugtat, vagy bármi....:L
2011. júl. 26. 16:46
 13/30 anonim ***** válasza:
Jogos utolsó !
2011. júl. 26. 16:47
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a lehangoló, "sötét" zenét is. Egyáltalán nem értek egyet vele hogy én is megtenném amit mond, de hallgatni jó és l érzem magam tőle. Bár én minden zenétől jól érzem magam, csak annyi a lényeg hogy tetszen. Mindegy milyen stílus.
2011. júl. 26. 16:49
 15/30 anonim ***** válasza:
*jól érzem
2011. júl. 26. 16:49
 16/30 A kérdező kommentje:
Igen, a dallam, hangzás mindenkiből más érzéseket vált ki. Ezt én is tudom. Én azt nem értem, hogy tegyük fel, ha valakiből egy zene azt váltja ki, hogy melankólikus lesz, búskomor, akkor miért hallgatja. Mert szereti, igen, de valójában magát az állapotot nem szereti, de a zenét, ami olyan állapotba juttatja igen.
2011. júl. 26. 16:50
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nah, nekem talán a kedvenc hangzásom a melankolikus :) tudod, mert hiába hallgatok például bulizenét, ha bennem nincs meg az az életérzés. úgy értem, szívesen lennék pörgős, vidám, mindent poénra vevő ember, de nekem nem megy. én merengek, minden apró dolgon, a zenén, a zene szépségén, és a melankolikus zene szépségén leginkább :) nekem ez ad boldogságot. szóval megnyugtat, hogy ilyen szép dallam létezik a világon :) nagyon nyálasan fogalmazva..
2011. júl. 26. 16:53
 18/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki hogy van vele, de engem nem a zene juttat olyan állapotba, mint amilyet hallgatok. :D Ha rosszkedvem van akkor egy kicsit lassabb, szomorkásabb, ha pörgök, akkor zúzós, nem én változok a zene fajtájára, "a zene változik miattam". Ha lehet így mondani..

16/L

2011. júl. 26. 16:54
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
De belőlem vidámságot és jó kedvet vált ki az ilyen zene is.
2011. júl. 26. 17:02
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Erre a legjobb pelda a Requiem for a dream zeneje

Nem eppen vidam megis nagyon sokan szeretik. Talan azert mert egy masik vilagba juttat, vagy nemtom.

Link:

http://www.youtube.com/watch?v=22ut_pzoWgY

2011. júl. 26. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!