Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rossz a hangom, de énekelni...

Rossz a hangom, de énekelni szeretnék! Help?

Figyelt kérdés

Alsóban az énektanár azt mondta rossz a hangom, többször is elég gúnyosan. Ezt akkor az osztálytársak is megjegyezték. Egy másik tanár szerint jó alt lett volna belőlem, de az első

tanár, és az osztálytársak miatt nem mertem énekelni. Az órákon csak tátogtam. Így kb. első óta egészen mostanáig nem énekeltem ( 7.-ig). Lehet ebből még (sok gyakorlással) valami?

Van olyan egyáltalán, hogy egy ”rosszhangú” emberből egy türhető énekes lesz?

2011. júl. 24. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyakorolj otthon sokat, tanulj meg pár zenét amit szeretsz és énekeld azokat. Ott nem hallja senki. És igen, van olyan, akármi lehet még belőled, max nem leszel világhírű énekes. Amúgy sem ének órán kell elsősorban énekelni tanulni, legalábbis nálunk általánosban(meg még most is) lóf@sz az ének óra. Dörmögünk és röhögünk kb. Az alsós tanárodat aki kigúnyolt, meg jól össze kellene rúgdosni, hogy lehet valakit ilyenért kigúnyolni?

16F

2011. aug. 1. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!