Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A fiatalok igénylik még a...

A fiatalok igénylik még a minőségi zenét?

Figyelt kérdés
Nyitottak még a normális hangjegyekre és dallamokra, vagy csak és kizárólag ez az idegesítő Tuc Tuc, elektrozene a menő? (Popzenére gondolok, tehát amivel mostanság befutnak az emberek..)
2011. júl. 4. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Kinek mi az igényes zene...

Én Pop-ot hallgatok többnyire, mégsem érzem magamat kevesebbnek! Hülyeség akárkinek is kijelentenie, hogy mi a "jó zene" ;)

2011. júl. 4. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
:LLL ááááá. én is "minőségi zenét" hallgatok.. na de ez a kérdés.. Valaki igényli, valaki nem. ennyiiii
2011. júl. 4. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pop-ot hallgatok főleg,de az igényes pop-ot. Hazudik ,aki azt mondja,nem lehet igényes pop zenét csinálni,csak nem figyelnek eléggé.
2011. júl. 4. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, erre gondolok. Azért írtam a zárójelbe, hogy pop-os, mivel a popzenén belül gondolok az igényesre.

Én is többnyire poppot hallgatok, de sajnos egyre több a "semmiről sem énekelek, hangom sincs de jó nekem, hogy csak egy gép a hangom" zene. Én imádom Bruno Marsot, mivel a szövegeinek van mondani valója, és a zene is jó, de persze relatív hogy kinek mi tetszik.

2011. júl. 4. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
ma 12:35 vagyok. Igen értem,én is ilyesmire gondolok. Szeretem ha egy előadónak van hangja,élőben is jól énekel és nagyon fontos számomra egy dalnak a szövege. Bruno-t tehetségesnek tartom és elismerem,bár nem tartozik a kedvenceim közé ,valahogy nem sikerült vele teljesen azonosulnom. :) Ezen kívül gondolok itt pl Adam Lambert-re, Christina Aguilera-ra, Lady Gagára (bármennyire is tűnik divatnak,annak a nőnek van hangja és imádom a dalainak a szövegét,az már más kérdés ,hogy túlzott médiafogást csináltak belőle), és bármilyen meglepő Ke$hát,aki egy kicsit talán kilóg a sorból,mert nem feltétlenül kiemelkedő a hangja,de benne azt értékelem,hogy látványosan fejlődik és a dalai szólnak valamiről ,ráadásul ő írja az összeset. Bár nála többször használnak effekteket,neki elnézem,mert egyébként szimpatikus,jók a zenéi és kedves. :)
2011. júl. 4. 13:00
 6/7 hümi ***** válasza:
Tuc-tuc, elektrot pont nem szeretem.. nekem az underground meg a hip hop jobban adja
2011. júl. 4. 13:48
 7/7 mbalage ***** válasza:

Sajnos Magyarországon a zeneipar az átlagosnál is jobban elnyomja az újszerű, érdekes, dallamos zenéket, a jól bevált pénztermelő tucatzenék javára.

Nyiss csak meg egy shoutcast.com-ot, hallgass bele néhány pop rádióba! Lehet, hogy meg fogsz lepődni.

2011. júl. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!