Bill a Tokió Hotelből meleg vagy sem?
Figyelt kérdés
Bill a TH-ból meleg v sem?
mert ha az, akkor elméletileg Tom is az, lévén ikrek.:D
vagy nem egypetéjűek?
Nem vok TH fan, csak tőlem is kérdezték, és nem tudtam válaszolni...
2007. júl. 4. 14:22
21/29 anonim válasza:
de bazeg ha még nőies is az arca attol még nem kéne úgy sminkelnie magát!!!!!!
és szerintem hipper búza!!!
22/29 anonim válasza:
én azt hittem először h csaj XD
23/29 anonim válasza:
Kit érdekel xD
Vagányok azt kész:D Ti meg féltékenyek vagytok rájuk,mert egy kockák vagytok.Erről ennyit.
24/29 anonim válasza:
kályhát lehetne vele gyujtani : D
25/29 Viktor0312 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=EgVicY_ev9U csaó egy előadót keresnék! Tudna valaki segíteni?
26/29 anonim válasza:
nem az, és elég sokszor mondta már -.- az szerintem pedig hülyeség, hogy az ikreknél ez lenne... de ha szerinted így van, akkor itt van neked a bizonyíték, hogy Bill nem meleg (a képen ugye Tom van):
27/29 anonim válasza:
Jajj.. a Hokizó Foteles...tuti b.zi...
28/29 anonim válasza:
Szerintem sem meleg a Bill.ÉS vannak számai amin kicsit hippis számomra de szívhezszóloak a szövegei, ezért szeretem. ÉS igaza volt annak aki azt írta nem tehet róla, hogy lányos az arca ő ilyen és ilyennek kell elfogadni. Tény, hogy nem mindenkinek tetszik a tokió hotel.(Izlések és pofonok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!