Bill a Tokió Hotelből meleg vagy sem?
Figyelt kérdés
Bill a TH-ból meleg v sem?
mert ha az, akkor elméletileg Tom is az, lévén ikrek.:D
vagy nem egypetéjűek?
Nem vok TH fan, csak tőlem is kérdezték, és nem tudtam válaszolni...
2007. júl. 4. 14:22
11/29 anonim válasza:
Igaza van az előttem lévő válaszolóknak!!!
Attól ,hogy hasonlít az arca a csajokéra,még nem kell úgy öltözködnie mint a lányoknak:X
12/29 anonim válasza:
szerintem transzvesztiták :DDDDDDDDDDDDDD
13/29 anonim válasza:
a sok hül*e barom idi*ta kö*sög segg*ej irja hogy b*zi, pedig nem, nem a külső a lényeg, bas*szátok már meg!!! neki vannak érzelmei, nem ugy mint nktek, a sok állatnak a b*zi nak irja!!! Nem meleg. sok cikk szólt róla, hogy lányokkal látták, kikkel járt, stb. és aki nem olvas ijságot vagy nem használja a netet, ugy ahogy kell, az bújjon vissza az anyjába, hogy megkönnyebbüljön a világ. aszthiszem bátran mondhatom ezt az öszes th rajongó nevében!!!!
15/29 anonim válasza:
szánalom ez az egész együttes ,, már ha nevezhető annak ,, nem hasonlítanám össze pl.: az IRON MAIDEN -el :D
16/29 anonim válasza:
hát Bill elég érdekes 1 személyiség, de nem meleg. :D
17/29 anonim válasza:
talán bisex...de honnan veszed h Tom is meleg lenne?Attól mégh egypetéjűek attól még nem biztos,sőt ez hülyeség!
18/29 anonim válasza:
mindenbizonnyal biszexuális.Voltak barátnői,ami arra enged következtetni,hogy valamilyen szinten szereti a lányokat.Kifejezetten tetszik neki ahogy írták már előttem Mary-kate olsen,viszont már kb 4 éve (állítólag) nincs kapcsolata,vannak fiús vonásai,de ugyanakkor a lányos vonások is szinte egy szinten mozognak benne (értem én ahogy fogja a cigarettát,ahogy megy, ahogy gesztikulál).Nem lehet kimondani teljes bizonyossággal,hogy meleg,mert az a tény h volt barátnője és az ahogy viselkedik ellentmond egymásnak.Nem szeretem a tokio hotelt,így külső szemlélőként és nem elfogultságból tudok erre a kérdésre válaszolni.
19/29 anonim válasza:
a bill az asszem csaj, szal alapból búza nem is lehet, csak leszbikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!