Szerintetek ez jó dalszöveg? Tudom hogy trágár de valami olyasmi akart lenni mint pl ez: https://www.youtube.com/watch? V=NSzbZiHBdJg&feature=related szerintetek ez azért egy rap számnak elviselhető?
Gyűlöllek mert megszülettél,
Hagytad hogy a farkad vezessen.
Engedtél a befolyásoknak,
S most egy k*rvát szeretsz.
Én bezzeg küzdöttem,
horcoltam érted!
Mindent megtettem,
hogy csakis az enyém légy.
Hát most leoltasz,
utálsz,mint a szart.
Pedig csak az igazat mondom.
Neked ez nem elég?!
Az elején szép és jó,
kézen fogva sétáltok.
Aztán majd sír a szád:
"Az a rib@nc elhagyott"
Hozzám fogsz jönni
Tanácsokat kérni
Várod hogy azok után,
miket velem tettél,
Segítsek elviselni
az Érzést.
Mikor valaki elhagy,
és te ott maradsz eyedül
.......magadban..
De én segítek!
Megfogom a két kezed.
Hogy lásd,én igazán szeretlek.
És soha többé nem engedlek el!
Nem adlak senkinek.
Csakis az enyém vagy!
Imádlak mndenemmel.
Csókolom a szádat;
És te viszonzod.
Érzem hogy szeretz,
A szived is dobog.
Mostmár az enyém vagy,
örökké az is maradsz!
Ha te nevetsz,én is nevetek.
Ha zokogni látlak,legbelül meghalok.
De sírni nem fogok.
Hisz,tudnod kell:én erős vagyok.
Igen,erős vagyok.
És te is az vagy,míg a kezemet fogod.
Ha a kútba ugrassz,
Én utánad zuhanok.
Együtt,karöltve,
zuhanunk a mélybe.
De csak egyre kérlek:
Sohase engedj el!
egyedül állo vagy tevagy az ember ki hogy ha kel halni mer rohansz elöre megteszed mit kivánsz a sorba nem álsz inkáb csak félre álsz egyedi vagy ne ved fel a ritmust hagyad meg ezt az életstilust ne rohany a csürhével inkáb kerüld el 1 méterrel ne légy egy a sokközül egy egyéni csapat üdvözöl. ne légy robot ki követi a parancsot kövesd a sorsot mit megalkotál magadnak csak adjad magadat és ne jácd tul az agyadat.tulsok a robot tulsok a klon kiknek agyukba bene vanak a programozások de te törd fel a rendszert és légy egyedi ki a szabályokat lazán megszegi ne légy egy klon kiböl több 100van légy egy ember kiböl csak egy van ne foglalkoz másal járd a saját utadat és leljed meg saját magadat.nekövesd a szabályt törj utat magadnak ne érdekeljen ki mit mond rolad. csak kövesd a szived lehet hogy téved de ez a stilusod hagyad meg és légy egyedi ki a szabályokat lazán megszegi.egyedi vagy ne ved fel a ritmust hagyad meg ezt az életstilust ne rohany a csürhével inkáb kerüld el 1 méterrel ne légy egy a sokközül egy egyéni csapat üdvözöl.törj utad magadnak a csucsra repüj az égbe repüj a fénybe repüj a hegybe bukásra it nincs esély a csalodás it tiltot szo it a gyözelem a jelszó.te csak maragyál egyedi ki a szabályokat tök lazán megszegi nelégy egy dron kinek fejébe sok a drot. egyedi vagy ne ved fel a ritmust hagyad meg ezt az életstilust ne rohany a csürhével inkáb kerüld el 1 méterrel ne légy egy a sokközül egy egyéni csapat üdvözöl.repüj elöre törj utat a fénybe mögöted otvanak a klon hadseregek a stilusuk 1 de te tök egyedi vagy és maragy is az.ne légy egy klon kiböl több 100van légy egy ember kiböl csak egy van ne foglalkoz másal járd a saját utadat és leljed meg saját magadat.
egyedi vagy ne ved fel a ritmust hagyad meg ezt az életstilust ne rohany a csürhével inkáb kerüld el 1 méterrel ne légy egy a sokközül egy egyéni csapat üdvözöl. (helyes írási hibák miat bocs de én csak felénekelni szoktam a szöveget is mellé rakni nem) kb ilyen hosszúnak kel lennie 1nek.egy rendes dalnak akár rock akár repp akármi. meg figyelni a gyorsaságra meg kiemelni a hangokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!