Megéri venni egy Cort x2-t? Milyen gitár?
Figyelt kérdés
Másfél éve játszok klasszikuson de elektromoson szeretnék.Egy kezdőnek megéri ez a gitár?2011. jún. 22. 16:12
1/12 anonim válasza:
őő én is másfél éve játszom klasszikuson, de én egy Cort Viva Gold 2-öt veszek.Sztem kategóriájában az egyik legjobb gitár megéri belefektetni.79.000 de megéri a pénzét
2/12 anonim válasza:
a Cortok mind nagyon jók, teljesen megéri kezdőként, csak arra vigyázz, hogy a tremolót ne használd sokszor/intenzíven, mert könnyen elhangolódik a gitár.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.79000 már sok.Eredetileg egy Ibanezt néztem ki 84-ért de az nagyon sok.Na meg utána olvastam és Ibanezt nem érdemes csak 200 felett.
2011. jún. 22. 20:10
4/12 anonim válasza:
az ugye elgépelés és 48? ha igen(mert gondolom, igen), annyiból Cort X-2-est érdemes venni, ár/érték arányban legjobb.
5/12 A kérdező kommentje:
ha az ibanezre gondolsz azt nem gépeltem el
2011. jún. 22. 21:07
6/12 anonim válasza:
azt írtad, h a 79000 sok, de 84-ért nézted ki. ha én nem értek vmit, annyi pénzért Cort X11-et vagy Cort Z44-et vagyél.
7/12 A kérdező kommentje:
téll, bocsi^^" először a 84est néztem ki csak sok,sőt a 79-is.remélem az x2 összejön.valami kombót tudnátok ajánlani hozzá?valami olcsóbbat elvégre is csak hobbi szinten szobában tanulgatok majd.
2011. jún. 22. 22:11
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
igen otthonra.köszi nagyon
2011. jún. 23. 10:00
10/12 anonim válasza:
Ha othonra kell akkor marshallt szerintem ne.A marshall nagyban jó de kicsiben szerintem nem éri meg.A Cortokrol nem tudok véleményt mondani mert azt még nem próbáltam.Az ibanez gitárokrol anyit hogy szerintem jó a hangja az olcsóbaknak is de a Cortrol több jót irnak.Én egy 450Eurós(számold ki hány forint) ibanezt használok egy Nagyonócska Aster GF-30al és szerintem jó.Ibanezt esetleg akkor vegyél ha valami Death vagy Numetált akarsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!