Megéri e ez a gitár az árát?
Epiphone Zakk Wylde Bullseye Les Paul Custom
Azért választanám ezt mert Zakk a kedvenc szólógitárosom és olyan zenét tanulnék/játszanék mint ő.
A kérdésem hogy a pick up az passzív vagy aktív?
És melyik a jobb passzív vagy aktív pick up?
És hogy ez a gitár valóban az amivel pl a Farewell Ballad számban játszik?(www.youtube.com/watch?v=mFHyoWMgILc)
Azt tudom hogy Zakk-nek Gibsont is használ,de nem csak azt!
Sok youtube videóban ezzel a Epiphone Bullseye Les Paul-al játszik.
A kérdésem az lenne hogy ez( [link] ugyanolyan minőségű mint amivel játszik vagy csak egy gyengébb minőség?
Namost, a Gibsont amerikában csinálják, ott szerelik össze, és csontból vannak a hangolókulcsok. Az Epiphone-t koreában (vagy valamelyik olyan országban ahol olcsó az összeszerelés) csinálják. Kicsit más a fej és persze gyengébb anyagokból van összerakva, és fémből vagy műanyagból vannak a hangolókulcsok. Tehát van különbség a Gibson és az Epiphone között, de mivel a Gibson nagyon drága, és az Epiphone a legjobb "másolat" én mindenféleképp Epiphone-t vennék. (de Slash Signature-t :D:D)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!