Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megéri e ez a gitár az árát?

Megéri e ez a gitár az árát?

Figyelt kérdés

Epiphone Zakk Wylde Bullseye Les Paul Custom

Azért választanám ezt mert Zakk a kedvenc szólógitárosom és olyan zenét tanulnék/játszanék mint ő.

A kérdésem hogy a pick up az passzív vagy aktív?

És melyik a jobb passzív vagy aktív pick up?

És hogy ez a gitár valóban az amivel pl a Farewell Ballad számban játszik?(www.youtube.com/watch?v=mFHyoWMgILc)

2011. jan. 28. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Megéri, de mennyire tudsz gitározni? Mert ha még most kezdessz akkor még egyáltalán nem kell egy 200ezer fölött lévő gitár, mert lehet, hogy közben ráunsz vagy csak egyszerűen nem lesz időd gyakorolni (tapasztalatból beszélek). Tehát első gitárnak egy jóval olcsóbb is megteszi, ha meg már tudsz valamit, akkor vehetsz egy ilyet.
2011. jan. 28. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak igaza van.És Zakk-nek Gibson-ja van nem Epiphone!
2011. jan. 29. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy Zakk-nek Gibsont is használ,de nem csak azt!

Sok youtube videóban ezzel a Epiphone Bullseye Les Paul-al játszik.

A kérdésem az lenne hogy ez( [link] ugyanolyan minőségű mint amivel játszik vagy csak egy gyengébb minőség?

2011. jan. 29. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Namost, a Gibsont amerikában csinálják, ott szerelik össze, és csontból vannak a hangolókulcsok. Az Epiphone-t koreában (vagy valamelyik olyan országban ahol olcsó az összeszerelés) csinálják. Kicsit más a fej és persze gyengébb anyagokból van összerakva, és fémből vagy műanyagból vannak a hangolókulcsok. Tehát van különbség a Gibson és az Epiphone között, de mivel a Gibson nagyon drága, és az Epiphone a legjobb "másolat" én mindenféleképp Epiphone-t vennék. (de Slash Signature-t :D:D)

Első voltam.

2011. jan. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!