Ez mit foglal magába? Megéri? (elektromos gitár)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy elektomos gitárt, és ezen a módon olcsón kiijönne. De nem vagyok biztos abban, hogy megéri, vagy jól járok-e vele. Segítenétek? Esetleg, ha tapasztalatok vannak...
Előre is kössz!
2011. jún. 20. 12:48
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, ha néha mellényúltam, csak siettem! :/
2011. jún. 20. 12:48
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy megéri... Javaslom, menj be egy szaküzletbe ahol árulnak használt hangszereket és kérd az eladó segítségét. Az sem baj, ha első körben nem tudsz mást venni csak gitárt. Minimális hangja annak is van, és elkezdheted szokni a fogását. Aztán ha jön egy kis kosztpénz, akkor jöhet a következő lépcső pl egy kisebb használt erősítő kombó.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
Arra én is gondoltam, hogy először csak gitárt... Majd meglátom :)
Amúgy az elsőnek: kösz szépen, de nem tudom, mit kezdjek a linkekkel..
2011. jún. 22. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!