Miket ajánlotok elektromos gitár vásárlásakor?
Szeretnék elektromos gitárt venni. Ez lenne az első, és nem akarok sokat költeni rá (max 40ezer Ft). Egyik ismerősöm ezt ajánlotta: Ibanez GAX30, viszont kinézetre sokkal jobban bejön a Cort x1, ami hasonló árban van. Főleg ez utóbbiról szeretnék véleményeket kérni, vagy ha ajánlanátok valami hasonló formájú, de jobb minőségű gitárt, azt is megköszönném.
Gitárkombót is néztem, ebből 2 tetszett meg:
Cort CM10G és Marshall MG10
Ha valaki tud segíteni a döntésben írjon pls.
És még annyit kérdeznék, hogy hangszerdiszkont.hu -ról érdemes-e rendelni. Ha igen, itt találtam egy gitárkészletet:
Előre is köszönöm a válaszokat
Ebben a kategóriában kihagynám a tremolót. Lehet az X1 BK jobb választás. Ezzel a formával és árszinten szerintem is a Cort a legjobb választás. Ha "sport" gitáros vagy a 24 bund előny.
Ha nagyon pénzszűkében vagy az erősítővel, akkor érdemes ez irányban is elgondolkodni:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
Szerintem folosleges addig varnia, meg minek egy kezdonek olyan cucc?:)
Az igaz h a cortokkal nem tudsz mellefogni.
En eddig csak 1-2 cuccot rendeltem onnan, de mindig pontosak voltak es epsegben meghotak a cuccot,,,,,szal csak ajanlani tudom:D
Az erositohoz:
10 wattnal sztem mindegy melyiket valasztod, ha ugyan abban az arban van...es ha mindeketto ilyen jo marka!
En a helyedben a Marshallt valasztanam, mar csak a neve miatt is
Olyen, mintha a kocsik kozt lenne egy Mercedesed:DDD
Kösz az eddigi válaszokat!
Nem vagyok nagyon pénzszűkében, de szeretnék a lehető legolcsóbban jó cucchoz jutni. Az a Vox otthoni gyakorlásra jó lenne?
És gitárból lehet hogy az X1 helyett az X2-est venném. Ha írnátok pár érvet akármelyik mellett, azt megköszönném.
A vox amplug kifejezetten otthoni/utazó "erősítő". Elemről megy, bedugod a gitárba, rádugod a fejhallgatódat...
X1 vs. X2 Az X2 nemesebb és így jobb minőségű fa anyagból készül. Testen átmenő a húrozás, ami egyrészről kíméli a húrlábnál a testet, valamint sokkal nagyobb lesz a hangszered hangkitartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!