Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mások is vannak így? Vagy...

Mások is vannak így? Vagy csak én?

Figyelt kérdés
16 éves rocker srác vagyok és csak rockot, metált meg ezekhez hasonlókat hallgatok. De a haverjaim/ismerőseim gyakran rácsodálkoznak h nem hallgatok más stílust (pl disco, rap …) csak ezeket. És nem értem miért olyan hihetetlen ez.. Más is van így ezzel? Hozzám hasonló gondolkodású valaki? Vagy csak én gondolom így ezt? Egyszerűen nem tudnék végighallgatni egy ilyen tipikus duc-duc "zenét” stílusomba biztos h nem változok meg, de miért nem bírják elfogadni?!
2011. jún. 19. 19:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ma 21:16 szinte pontosan így gondolom az egészet mint Te anno! egyenlőre csak az a jó amit én hallgatok de elfogadom h létezik más zene is a világon csak én nem látom meg benne azt amit mások.. és én tényleg a zenét szeretem nem azt h csak szétpogózzam az agyam hanem h meglegyen benne az amire szükségem van.. amúgy elég makacs, önfejű vagyok nem különösebben érdekel mások véleménye (megszólnak a stílusom miatt a személyiségem miatt de nem izgat).. de azért látom h mégis vannak olyanok akik megértik h miről beszélek:)
2011. jún. 19. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
jól vagy, ahogy vagy. sokan talán dühösek kicsit, nem is mások ízlése miatt, hanem hogy egyedül vannak ezzel az egésszel.. én így voltam, elég szar.. nem tudom te hogy..de ez van. csak kérlek mindenkit, leszólni sem kell a másikat! csak járd a saját utad. peace :)
2011. jún. 19. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem van minden zenében érték.De van olyan techno zene(ismerek néhányat,mert régen ezt szerettem) aminek egy soros értelmetlen szövege van és egy számítógéppel összerakott zaj.Nem mind ilyen.A rockban is vannak olyan számok ami hörgésből áll.Ez értéktelen.Viszont a zene alapját a normális zene akár klasszikus,akár rock zene adja.Ezekben még megvannak azok a zenei elemek ami a technoból már hiányzik.Szerintem hallgass nyugodtan rockot és lesz aki megért.
2011. jún. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!