Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mért számít nektek mások...

Mért számít nektek mások véleménye?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hogy tesztek fel olyan kérdéseket, hogy ciki-e ha "YX"-t hallgatok? Mért számít nektek, hogy mit mond más, mért nem hallgatjátok ha tetszik?
2011. márc. 15. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

keresik a visszaigazolást. ezek a (szerintem)gyerekek egy egysíkú környezetbe kerültek, ahol mindenki ugyanolyan (vagy legalábbis egyformának mutatják magukat) és félnek, hogy kilógni a sorból nem "normális".

bár ez lehet, hogy ez csak az én személyes hülyeségem volt, de én 13évesen féltem attól, hogy kevesebb vagyok azért, mert szívesebben hallgattam Cobain-t, mint ATB-t.

2011. márc. 15. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem valahogy sosem volt kisebbség érzetem azért, mert nem olyan zenét hallgatok ami a környezetemben mindenkinek tetszik:)
2011. márc. 15. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább a fiatalabb korosztályra jellemző. egy bizonyos kor felett (ideális esetben) már kialakul az ember ízlése, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak.
2011. márc. 17. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

12-13 évesen én is az aktuális slágereket hallgattam, bár azt hozzátenném, hogy mivel mindenki ugyanazt fújta, nem igazán ismertem sok előadót.

Aztán valaki mutatott nekem Prodigy-t és Evanescence-t. Az utóbbi hatására elkezdtem érdeklődni a rock/metal műfaj iránt és azóta rengeteg ilyen zenét hallgatok. Persze Prodigy is maradt a kedvencek közt, no meg ahogy idősödtem belemerültem a komolyzene világába is.:)

Ezen kívül még a retro zenéket szeretem nagyon(persze ott is inkább az igényesebb alkotásokat részesítem előnyben.)

Engem nem izgatott, hogy a többiek mit hallgatnak. Sokakban viszont túlteng a megfelelési kényszer és ezért várnak megerősítést.

2011. márc. 17. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Akiben túlteng a nyájösztön annak egész életében számítani fog hogy mit gondolnak mások.

Akiben az egoizmus van túlsúlyban,annak csak 1-2 ember véleménye fog számítani,értelemszerűen azoké akik a legközelebb állnak hozzá.

2011. márc. 17. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel mit mondnak mások. A Rock/Metál vonalat képviselem, próbáltam már mást hallgatni, de nem bírtam. Nem érzem cikinek, hogy zenét hallgatok és nem megyek a "nyáj" után. Az osztályban én vagyok az egyetlen rocker (30 fős az osztály).

15/F

2011. márc. 17. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy a rock zenével is a nyáj után mész, csak egy másik után.. :D Tök mindegy, mit hallgatsz, minden divat.
2011. nov. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!