Mért számít nektek mások véleménye?
keresik a visszaigazolást. ezek a (szerintem)gyerekek egy egysíkú környezetbe kerültek, ahol mindenki ugyanolyan (vagy legalábbis egyformának mutatják magukat) és félnek, hogy kilógni a sorból nem "normális".
bár ez lehet, hogy ez csak az én személyes hülyeségem volt, de én 13évesen féltem attól, hogy kevesebb vagyok azért, mert szívesebben hallgattam Cobain-t, mint ATB-t.
12-13 évesen én is az aktuális slágereket hallgattam, bár azt hozzátenném, hogy mivel mindenki ugyanazt fújta, nem igazán ismertem sok előadót.
Aztán valaki mutatott nekem Prodigy-t és Evanescence-t. Az utóbbi hatására elkezdtem érdeklődni a rock/metal műfaj iránt és azóta rengeteg ilyen zenét hallgatok. Persze Prodigy is maradt a kedvencek közt, no meg ahogy idősödtem belemerültem a komolyzene világába is.:)
Ezen kívül még a retro zenéket szeretem nagyon(persze ott is inkább az igényesebb alkotásokat részesítem előnyben.)
Engem nem izgatott, hogy a többiek mit hallgatnak. Sokakban viszont túlteng a megfelelési kényszer és ezért várnak megerősítést.
Akiben túlteng a nyájösztön annak egész életében számítani fog hogy mit gondolnak mások.
Akiben az egoizmus van túlsúlyban,annak csak 1-2 ember véleménye fog számítani,értelemszerűen azoké akik a legközelebb állnak hozzá.
Engem nem érdekel mit mondnak mások. A Rock/Metál vonalat képviselem, próbáltam már mást hallgatni, de nem bírtam. Nem érzem cikinek, hogy zenét hallgatok és nem megyek a "nyáj" után. Az osztályban én vagyok az egyetlen rocker (30 fős az osztály).
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!