FFDP kérdése:
Nem akar valaki egy Nine Inch Nails tribute zenekart alapítani?
Figyelt kérdés
Vagy ismer olyan embereket akiket érdekelne?2011. jún. 19. 16:17
31/35 A kérdező kommentje:
Értem.
2011. jún. 22. 21:09
32/35 A kérdező kommentje:
Mi is kiemelt állók voltunk. Lehet látásból még váglak is :D Idén is, igen, Britnikére is 22 ezer.
2011. jún. 22. 21:10
33/35 A kérdező kommentje:
És hamar kimentél vagy csak kezdés körül? Meg KoRn koncerten voltál? Mert lehet, hogy vágom ki vagy, elég jó a memóriám :)
2011. jún. 22. 21:11
34/35 anonim válasza:
Úgy emlékszem viszonylag hamar kiértünk. Kb. fél órát vártunk, mire a Kombicrist vagy mi a rák elkezdett előzenekarkodni a színpadon. Melyik KoRn-ra gondolsz, a VOLT-ra? ott nem láthattál.
35/35 A kérdező kommentje:
Nemnem. :) Arra gondoltam, hogy azok között a züllött idióták közt vagy -e akik már délelőtt 2 körül kint (mint én :D) voltak és a gyerek mesélte, hogy volt KoRnon, gondoltam hátha :)
2011. jún. 22. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!