Van itt más Nightwish rajongó is? Vagy csak én hallgatom a zenéjüket?
Akárkit megkérdezek, azt mondja, hogy még csak nem is hallott a bandáról. Pedig szerintem rohadtul jó számaik vannak, akárhol, akármikor szívesen meghallgatom bármelyiket. A "Dead to the world" az abszolút kedvencem, de az "Over the hills and far away", "Ocean soul", "I wish i had an angel"... szinte bármelyik, de a legjobbak a Century Child albumban vannak. Akik hasonlóan hozzám nagyon szeretik a zenéjüket, azok írják le a kedvenc számaikat, légyszi!
12l
Régen nagy kedvenceim voltak, aztán más vízekre eveztem, mert én magam is gitározom, az egyéniségemhez meg nem érzem túl közel ezt a metálos dolgot, de a mai napig is szívesen hallgatom.
Az egyik kedvencem:
Imádom, az ő hatásukra mélyedtem bele a metál zene bugyraiba.
Tarja szólókarrierjét azóta is nyomon követem. Anettel sincs semmi bajom, ha úgy van, akkor elhallgatom a DPP-t, de könyörgöm, a régebbi számokat ne énekelje, mert a szívem hasad belé !
A legjobb számok pedig az Ocean Born albumon vannak :P
Amúgy az Over the Hills and Far Away eredetileg nem az ő számuk :D
16/l
Én anno azt olvastam, hogy Tarja elkezdett dívásodni, és a srácok kirakták a bandából. Persze ez lehet, hogy csak pletyka, nagyon régen olvastam, és ugye amikor ilyen történik, hogy egy ismert banda énekese/énekesnője kilép, mindenfélét kitalálnak^^
Régen hallgattam, olyan 13-14 éves koromban, most már valahogy nem annyira tetszik a zenéjük. Az is tény mondjuk, hogy változott a zenei ízlésem, de még mindig hallgatok kemény zenéket, sőt:D, és a Nightwish már kicsit gyenge nekem. De ízlések és pofonok ugye:)
19/L
Jah, és nem tudom, hogy az első válaszoló kissrác miről beszél, de rengetegen ismerik őket... Nekem csak az osztályomban van kb. 5-6 ember, aki imádja őket, annak ellenére, hogy alapból más zenei stílust hallgatnak. Az ismerősi körömben a velem egykorúak szerintem mind tudják, hogy mi a Nightwish szerintem nagyon is ismert.
Előző voltam.
Nekem nem teccik bar rock zenet hallgatok.
Tul ritmustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!