Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem szeretném ha sokan megisme...

Nem szeretném ha sokan megismernék a jrockot, más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 15:18
 1/10 Thurston ***** válasza:
Merthogy?
2011. jún. 5. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:

=) Azért nem akarod, mert k.va egyedinek hiszed magad attól, hogy ilyet hallgatsz:D

Am. ezt már bebuktad, mert sokan ismerik, és sok rajongója is van.:) Például én:)

2011. jún. 5. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam, hogy azért nem akarod, hogy megismerje más is, mert egyedinek érzed, ami a környezetedben lehet így is van. Én is olyan zenéket kedvelek, amiket a környezetemben senki, bár én ettől nem érzem magam egyedinek, mert a világon biztos sokan kedvelik szintén ugyanezeket. Viszont én sem szeretném, ha hirtelen mindenki ezeket kezdené el hallgatni, mert akkor elveszne a "varázsa". Ennek ellenére, én örülnék, ha picivel több ember ismerné ezeket a zenekarokat, mert akkor lenne kivel beszélni róla, mert ha egyedül vagy, az nem jó. Nem tudom te hogy vagy ezzel.
2011. jún. 5. 16:12
 4/10 A kérdező kommentje:
nem arol van szó hogy ne ismerje senki emrt ha ismerné akkor legalább tudnék vkivel ijenröl beszélni hanem arrol hogy ha vki megismer egy ijet akkkor általába jöna baszogatás h ez szánalmas meg ijenek - bár szerintem kicsit elég rendesen félre lett fogalmazva a kérdés ezéért bocsi - :)
2011. jún. 6. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Jaj istenem "ly"-ok! Bocs, de nagyon fáj az ilyesmi a szememnek :).

Én 17-19 évesen kőkeményen japán mániás voltam. Kb semmi más körül nem forgott a világom csak a jrock, az animék, a sorozatok, maga a kultúra meg a nyelv körül. Rendszeresen eljártunk barátnőimmel jrock partikra is, amik eleinte marha jók voltak, viszont ahogy egyre "híresebb" és elterjedtebb lett ez a zenestílus meg maga az egész kultúra, elkezdett leépülni minden. Ez alatt azt értem, hogy ide is befurakodtak a 10-14 év közötti gyerekek, akik engem 19!!! évesen kinéztek a különböző jrock partikról. Barátnőimmel szerettük volna jól érezni magunkat, kiengedni a gőzt, de persze nem ment mert láttuk, hogy egy kb 10-15 fős falkába tömörült maximum 12 éves kislány rólunk sutyorog. És bármit mondtok nem lehet önfeledten jól érezni magad ebben a helyzetben! Ami viszont teljesen kiverte a biztosítékot az a Miyavi koncert volt. Egy 10 év alatti kislány állt sorba az anyukájával, hogy ő megy Miyavi koncertre. Jó mondom ott az anyja ez még ok. De a kislányon olyan ruha volt, hogy az állam leesett. Ki volt mindene, égbe tupírozták a haját és műkörmök voltak rajta. És még egyszer mondom biztos, hogy 10 év alatt volt. Na én ott hagytam fel evvel az egésszel. A kis tiniszutykok elkezdik majmolni ezt a stílust és életérzést, mert azt hiszik marha menők lesznek tőle, éjszakába nyúlóan buliznak olyan helyen ahova elvileg 16 év alatt senkit nem lehetne beengedni és kinézik azokat a felnőtt korú fiatalokat, akik szeretnék kitombolni magukat. Lassan olyanok ezek a bulik, mint vmi éjszakai gyerekmegőrzők. Botrány. Nekem ez a bajom. Nem az, hogy terjed, ha nem hogy kik körében! Ez a nem mindegy!

2011. jún. 8. 00:01
 6/10 anonim ***** válasza:
a mostni MYV koncertre ezek már lemorzsolódtak XD bár az elsőn nem voltam de itt nem nagyon voltak 15 éven aluliak és jó volt :P
2011. jún. 16. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:

válasz megírásának időpontja: 06-08 00:01

Értem miről beszélsz, de már egyáltalán nem is hallgatsz japán zenét? Mert én ezt magamról nem tudnám elképzelni, hogy a "stílus" (ha lehet így nevezni) amit kedvelek, hirtelen berobbanna a mainstreambe (ami elég valószínűtlen,d e tegyük fel), abbahagynám a hallgatását. Persze, rossz érzés lenne, de abbahagyni...tényleg abbahagytad?

2011. jún. 16. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én sem szeretném,hogy sokan ismerjék ezt a stilust,mivel utálom azokat a rajongókat akik csak a külsejükért szeretik a jrockereket és őket próbálják utánozni...és nem figyelnek a zenére..pedig az a legfontosabb..én örülök hogy nem ismerik őket olyan sokan mint az amerikai sztárokat..és remélem hogy ez igy is marad :)
2011. jún. 23. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Figyelj az unokahúgom 14 éves, megtudta, hogy ezért rajongom ( pedig próbáltam titkolni), most ő a világ legnagyobb rajongója, de az nem érdekli, hogy mit érzünk mi igazi rajongók hide, és Jasmine You miatt. Csak ez meg az néz ki jól. Szánalmas....
2011. okt. 11. 08:23
 10/10 anonim válasza:
igazából... nem zavar ha megismerik..csak miután hallgatják ne fikázzák hogy ez milyen szar meg az milyen szar (már bocsánat).sokat olvasom ezeket az interjúkat amiket magyarra fordítanak... és többször is mondták benne,hogy ne azért járjanak a koncertekre hogy őket lássák... hanem hogy "zúzzanak" velük... és szerintem teljesen igazuk van.. persze azért is megy az ember koncertekre hogy lássa őket...
2012. jan. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!