Szerintem FLUOR menjen a köv dalfesztiválra! Ellenvetés?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 21:20
11/15 anonim válasza:
Előző: Ráafádul pont az MR2-őn, mert még egy Neo fm-nél nem is csodálkoznák, de a Petőfin mégis valahogy színvonalasabb zenéket kéne adni.(Petőfi foroghatna a sírjában ettől...)
12/15 anonim válasza:
MR2-n és egész héten, naponta többször is, több változatban! Kinek a kije ez a Fluor? Talán államtitkár a papa? Vagy képviselő? Azért nyomatják ennyire?
13/15 anonim válasza:
Én is észrevettem, annyit adják, egyik órában az egyik verziót, másikban a Fluor félét, hát hihetetlen. Annyi jó zene van, mégis ezt a roh@dékot adják, és még enyhe voltam!
14/15 anonim válasza:
Omg, már az MR2-n is ezt nyomják? Azért ettől magasabb színvonalat vártam tőlük. :S
15/15 anonim válasza:
Ja és ez a nyeszlett senki az ADIDAS reklámembere! Nem valamelyik olimpiai bajnok, áh dehogy, ez a senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!