Hogyan tudnám elsajátítani a Black Metalos énekhörgést?
Figyelt kérdés
Viszonylag jó énekhangom van, de a magasat nem tudom valami jól kiénekelni. Hozzáértőbb válaszokat ha lehet.2011. máj. 28. 22:54
1/2 valakiakitnemismersz válasza:
A Black metalosok nem hörögnek hanem kárognak... tudom mert én is éneklek black metal bandában.Amúgy nem muszáj tudni ki énekelni minden hangot csak próbálj jó krákogós hangot csinálni onnan már könnyű. http://www.youtube.com/watch?v=Kx_DyGSzdsk&NR=1 ezt a számot próbáld szerintem elsajátítani szerintem ha ez megy a többi is fog. 14/f BURN IN HELL \m/
2/2 A kérdező kommentje:
Igen a kérdés kiírása óta már jobban tájékozott vagyok. És találtam egy leírást felvételekkel ahonnan könnyen eltudtam sajátítani a károgást. Köszi a választ.:)
2011. jún. 25. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!