Még most kezdem elsajátítani a gitározás tudományát, de nem értem, ha a tab táblázat felé az, , Em" van írva, akkor csak az e-mollt kell lefognom, vagy a táblázatban leírt hangot is? .
Figyelt kérdés
Esetleg tudnátok oldalakat ajánlani ezzel kapcsolatba?
Remélem, hogy elég érthetően írtam...
Előre is köszi!!
2009. dec. 25. 17:47
1/5 anonim válasza:
na akkor most fejtsd ezt ki bővebben pls:)
2/5 anonim válasza:
Szia!
TAB-ot vagy kottát nézel? Úgylátom már zenéltél mivel írtad hogy csak az Em-t kell lefognod /zongora vagy szinti?/. Amit ott látsz mindent le kell fognod. Én is gitározom ha esetleg segítség kell írj nyugodtan privit!
3/5 Thurston válasza:
Nem igazán értem ak érdést, de azért egy dolgot tisztázzunk: a gitározás nem tudomány, hanem művészet. Sokan esnek abba a hibába, hogy ezt elfelejtik.
4/5 anonim válasza:
zongora vagy szinti? Szeritnem gitár:D
5/5 A kérdező kommentje:
Most már nagyjából értem, közben találtam egy oldalt, amin ez szépen le van írva. Köszönöm a segítséget.
Egyébként még nem játszottam eddig semmilyen hangszeren
2009. dec. 28. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!