Gitározás! Mennyi idő? Nagyon nehéz? :D
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy szeretnék gitározni..
17éves vagyok , napi 1,5-2óra ráfordításom lenne, és itthon szeretnék tanulni!
Van egy akusztikus gitárom, és az égvilágon semmi zenei képzettségem:D
Kb mennyi idő lenne megtanulnom alap számokat játszani?
Nem szeretnék hatalmas bandákban játszani, szóval szeretnék tudni játszani ,de nem profi szinten...
Egy ilyen számot mennyire nehéz lenne elgitározni[ http://www.youtube.com/watch?v=lMrCW07XBS8]?
,vagy másképp teszem fel a kérdést, mennyi gyakorlás/tanulás után tudnék eljátszani ilyeneket?
A válaszokat előre köszönöm:)
Nem könnyű, főleg hogy semmit nem tudsz a zenéről.
Mindenki csak azt látja hogy nekünk gitárosoknak fel s alá jár a kezünk és csak úgy jönnek a hangok de az akkordokat sokáig kell gyakorolni.
kb 1 év után az alapakkordok tűrhetőek lesznek, ha minden nap gyakorolsz.
Viszont ha szeretsz zenélni akkor az elején nem fogod abbahagyni mert annyira szereted.Az eleje mindig unalmas. :)
Az én tippem:
Próbáld ki!
Mit veszthetsz? Max megszereted és ezután csak gitározni fogsz :)
Sok sikert!
Fiú vagy lány vagy egyébként?
Fiú vagyok...mindenképpen ki szeretném próbálni, mint ahogy mondtad, nem veszthetek semmit:D
Jelenleg nagyon nagy kedvem van hozzá,és eléggé kitartó típus vagyok..remélem jól fog menni,és tetszeni fog:D
szerinted, internetről nagyon nehéz megtanulni?
Szia. Én a nyár végén nagyon megakartam tanulni gitározni,fogalmam nincs honnan jött az ötlet.
Szeptemberben van a szülinapom,a szüleimtől kaptam egy akusztikus gitárt (klasszikus). Mindennap sajnos nincs időm játszani,de egy héten kb. háromszor szoktam,de akkor 1-1.5 órát. Rengeteg oktató videó van az interneten ami segíthet és persze nagyon sok türelem meg idő kell. Én úgy szoktam,hogy megtanulok egy pár akkordok és rögtön próbálok új számot tanulni s olyan akkordokból áll amiket megtanultam. Nagyon boldog voltam amikor sikerült az első számot megtanulnom :))
Noémi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!