Nagyon szeretnék zongorázni tanulni nem késö elkezdeni 15évesen?
Figyelt kérdés
rég szeretnék.
hány évig kell járni egy zenesuliba?
2009. márc. 9. 13:25
1/5 anonim válasza:
Tanulni sosem késő, bármi is legyen az. Hívj fel egy zeneiskolát, ott megmondanak mindent.
2/5 anonim válasza:
Nem késő szerintem, "oboázáshoz" viszont fiatal vagy!:D
3/5 anonim válasza:
Nem keso, meg a kozepiskolas eveid alatt eljarhatsz zongorazni, menjel, iratkozzal be minel elobb! Mar regen elmehettel volna, akar felevkor is lehet hogy betudtal volna kerulni.
Van a varosotokban zeneiskola? Ha igen, akkor menjel, du. vannak az orak, es kerdezd meg ott az irodaban mit kell tenned.
4/5 anonim válasza:
Én zongorázok. Elsőben kezdtem el, akkor még előképzős voltam. Úgy néz ki az egész, hogy ha kicsi vagy, akkor mész fel előképzőtől kezdve, 6 évig a zongorán. ( a 6 év nagyon praktikus, általánosban, pont befejezed) Nagyon időigényes, de nem vagy öreg hozzá. Ha hangszeren tanulsz mindenképpen kell szolfézsra járnod, valószínűleg nem fogsz rögöt zongorázni. Viszont lehet, hogy nem kell elölről kezdenek előképzőtől, mert a suliban is tanulsz hangokat. A negyedik év után van egy alapvizsga. (nekem legalábbis volt.) Ha ezt leteszed akkor már nem kell szolfézsra menned, hanem zeneirodalom (én ide járok), vagy zenekarra ( itt nem jó, nincs zongora zenekar). Durván ennyi. Gondold át, nagyon időigényes, mint már mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!