Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 15 évesen késő elkezdeni...

15 évesen késő elkezdeni zongora leckéket venni? Nagyon szeretnék zongorázni, de eddig nem nagyon volt kedvem most valahogy 'megjött' :D

Figyelt kérdés

van 1 kicsi "zene hallásom" de énekből nagyon rossz vok..

tehat még az alpokat is meg kene rendesen tanuljam ezt késő elkezdeni 15 évesen? (tudom h nagyon időigényes) elég ciki lehet bemenni 1 zeneiskolába nagy lóként h szeretnék szolfést v mit tanulni..

2010. aug. 25. 21:26
 1/2 anonim válasza:
100%
Mért lenne ciki? Tanulni soha nem késő, és soha nem gáz!
2010. aug. 25. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

uhh...én is pont ma gondolkoztam el azon, hogy járnom kellene zongorázni. a múltkor hallottam a barátnőmet játszani és annyira megtetszett, hogy én is meg akarok tanulni. én jártam mondjuk (4 évvel ezelőtt)2 évig hegedűre meg szolfézsra, ahol az alapokat megkaptam. szóval szerintem egyáltalán nem ciki és tanulni sohasem késő. tedd azt amihez kedved van és legalább kitűnsz a tömegből, hiszen nem mindenki tud zongorázni!

14/L

2010. aug. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!