Mit gondoltok erről a tipikus magyar hozzáállásról? Külföldiek tök jó véleménnyel vannak Wolf Kati Eurovíziós számáról, a legtöbb negatív pont a magyaroktól van :\
Aki nem tudná, itt a szám amivel Wolf Kati képviseli majd a magyarokat az Eurovízión: http://www.youtube.com/watch?v=Wy_oB_FYd7s
Na. Ezen az oldalon is olvastam, hogy tuti bukta lesz, szar, üresfejű énekes, stb. Ez annyira zavar! Youtuben a hozzászólásokban rengeteg pozitívumot kap, csak mi, magyarok szidjuk!
És nem az zavar ha nem tetszik a szám/előadó. Mert mindenkinek más tetszik, ez oké. De miért nem tudunk kicsit támogatóbbak lenni? Annyira utálom az ilyent.
Ti?:D
Az milyen baromság, hogy azoktól kap negatív kritikát, akik ismerik a magyar zenei választékot? Gondoljátok, hogy a többi országban nincsenek komolyabb zenészek.
A tipikus magyar hozzáállás, amiről a kérdező beszél esetünkben az, hogy mindent rohadtul komolyan veszünk. Ezt a szaros fesztivált is, amit rajtunk kívül minden ország egy poénként fog fel. Egyedül mi vagyunk ilyen gyökér vergődő típus. Általában az ilyen arcokra jellemző az is, hogy ugyanolyan ratyi, semmitmondó zenéket hallgatnak egyébként, csak máshogy nem tudják kifejezni az azok iránti rajongásukat, mint mások leszólásával.
18:26
Ja, pont erről beszéltem. Osztja az észt, majd tényszerűen közli, hogy ez meg az a zenekar már letett valamit az asztalra. Valójában meg ugyanolyan popzene mindegyik, és végülis csak az derült ki, hogy ő sem ismer mást a túlértékelt dolgokon kívül. Mulatok. (Persze ez azért egyértelmű, mert aki nyitott zeneileg, az egy Wolf Kati eurovíziós szereplésen sem fog nyígni, hanem mondjuk szarik rá.)
17:29-es!!!!
Sval túl komoylan veszünk mindent? Akkor miért minősíted a többi zenét?:D Godolom gondolsz itt a kis fiatal nyálas "zenészekre", Győzikére meg társaikra. Na, hát az pont az, amit nem veszünk komoylan... ez is ellentmondásos. Pont abban a korban vagyok, hogy hallgassam azokat a nyálas kiscsávókat, akik nem alkotnak maradandót, de atól még jó hallgatni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!